29. ledna 2012 • 23:43

Jágr denně trénuje ve Philadelphii, chystá se na návrat po zranění

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zlatá generace vozila tituly odjinud. Hrát v Praze, zvítězíme taky, věří Reichel
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Akupunktura, odpočinek, trénink. A tak pořád dokola. Jaromír Jágr během pauzy kvůli All Star Game poctivě trénoval, aby bolavé tříslo dal do pořádku. Do Las Vegas, jako někteří spoluhráči, vůbec nevyrazil. „Zůstal jsem celou dobu ve Philadelphii a každý den jsem chodil na led,“ řekl Sportu.



Posílit třísla tak, aby byl stoprocentně nachystaný na hokej. To byl během dlouhé přestávky hlavní cíl 39letého útočníka, jedné z hvězd Flyers.

Ten poslední zápas odehrál 21. ledna, od té doby dělal všechno pro to, aby se hned v prvním utkání po pauze, způsobené Utkáním hvězd, mohl objevit zpátky v akci. Doma se 31. ledna utkají Flyers s Winnipegem.

„Můj hlavní cíl je sval co nejvíc posílit,“ přiznal Jágr. Někteří spoluhráči vyrazili na pár dní do Las Vegas, namířeno tam měl i Scott Hartnell, jenž ale výlet rád oželel. Dostal se totiž do hvězdného výběru. Na chvíli tam tedy vyrazil útočník Jakub Voráček. Odpočinout si, nabrat psychické síly.

„Jarda tam ale se mnou nebyl,“ poopravil Voráček zprávy, že Jágr rovněž vyrazil za zábavou. To by si v době, kdy se dává dohromady po zranění, rozhodně nedovolil.

Hvězdná 68 už nedočkavě vyrazila trénovat - a na bolest si Jágr nestěžoval
Hvězdná 68 už nedočkavě vyrazila trénovat - a na bolest si Jágr nestěžoval

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud