1. dubna 2013 • 09:16

Vincour namazal a Dallas padl. Trapný výkon! zlobil se kouč Gulutzan

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z DALLASU | Tak tohle se jim nepovedlo... Hokejisté Dallasu v nočním utkání prohráli doma s Los Angeles sice „jen“ 2:3, ale po zoufalém výkonu. „Bylo to trapné!“ zlobil se nakvašený kouč Glen Gulutzan. Kings soupeře přestříleli jednoznačně 40:15, a aby hráči Stars tuhle hanbu spláchli, musejí hned v noci na zítřek porazit Anaheim.



Dallas prohrál s Los Angeles, obhájci Stanley Cupu, na první pohled těsně, ale výkon byl tragický. „Trapný!“ láteřil kouč Glen Gulutzan. Volil ostrá slova. Mluvil o tom, že to bylo ponižující. Poměr střel mluvil za vše. 15:40 z pohledu Stars. Kdyby v domácí brance nestál Kari Lehtonen, byl by to drtivý debakl.

„Setkaly se dva týmy z různých lig. A to si ještě vezměte, že oni hráli druhý den za sebou. Díky bohu, že nebyli čerství...“ naznačil nazlobený trenér Gulutzan, že to mohl být ještě větší propadák. A na adresu hráčů nešetřil kritikou. „Je to trapné. Vždyť hrajeme o život. A jestli si myslíme, že tohle nás dostane do play off, tak se šeredně mýlíme. Proti Anaheimu musíme hrát úplně jinak, jestli máme nějakou hrdost,“ vykládal nakvašeně trenér.

Jaromír Jágr připravil spoluhráčům několik šancí, ale nic z toho nebylo. Takže poprvé po pěti utkáních vyšel bodově naprázdno. Zklamání na něm bylo patrné. Po utkání nejdříve smutně seděl na svém místě v kabině. Potom se spoluhráči potichu probírali, co že se to vlastně stalo. Soupeř jednoduše dominoval. Přitom v domácí American Airlines Center to mělo být opačně.

„Pro to není výmluva. Oni na nás nastoupili, přitom my jsme byli doma. To měl být náš zápas. To je nepřijatelné,“ vykládal i obránce Stephane Robidas. V kabině vládla ponurá nálada.

A mrzutý byl především i útočník Tomáš Vincour, po jehož zaváhání v obranném pásmu soupeř vstřelil gól na 2:1. „Tyhle přihrávky naslepo... Směrem k vlastní brance... Odkud se to sakra vzalo?“ ptal se naštvaně kouč. A Vincour si po tomto momentu ve 46. minutě nezahrál. Trenér ho stáhnul ze hry.

Hned druhý den hrají Stars proti Anaheimu. A podobný výkon už by jen tak neprošel... Zvlášť v době, kdy Dallas potřebuje každý bod, aby se dostal mezi osmičku pro play off. V kabině musí zaznít budíček. Stejně jako nedávno po drtivé domácí porážce 1:8 s Chicagem. Tentokrát skóre není tak hrozivé, ale výkon ano.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud