2. října 2013 • 16:44

Hertl nastoupí po boku Thorntona, ve Fantasy cepuje Furcha

Autor: hok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Drtí angličtinu, tvrdě maká na ledě. Hokejový útočník Tomáš Hertl si v noci na pátek splní sen, nastoupí v dresu San Jose do NHL. Při tom všem však má čas i na hraní. Své bývalé parťáky ze Slavie koučuje ve Fantasy extralize na iSport.cz.



Směje se, protože o virtuální lize moc dobře ví. Vždyť ji hraje nejeden z jeho přátel, bývalých spoluhráčů. „Jasně, že mám svůj tým. Do branky jsem dal Dominika Furcha a hned jsem mu řekl, ať chytá pořádně!“ usmívá se devatenáctiletý talent českého hokeje.

S výkony svého kamaráda může být zatím více než spokojený. „Stejně tak Bedýnka (Jaroslav Bednář) mi dělá radost. Celkově je ale potřeba to zlepšit, jsem až někde kolem třítisícího místa,“ hudruje naoko.

Ve skutečnosti má jiné starosti. Ve čtvrtek v noci přes hlavu přetáhne dres Sharks a na levém křídle první formace naskočí do svého prvního duelu NHL. „Jsem strašně natěšený,“ vzkazuje před kláním s Vancouverem.

Bude prvním nováčkem od roku 2005, který se objeví na soupisce San Jose v úvodním klání ročníku. Poslouchá chválu od svých spoluhráčů i trenérů. A pořád se učí nové věci, vždyť doteď bydlel na okraji Prahy. Kalifornie, to je jiná liga.

O tom, jak statečně válčí s angličtinou či jak se chovají jeho hvězdní spoluhráči v kabině, si můžete přečíst ve čtvrtečním vydání deníku Sport, kde vyjde obsáhlý rozhovor s reprezentačním forvardem.



Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud