10. října 2013 • 09:00

Jágr o Hertlovi: Po jeho exhibici už mám šanci na olympiádě jen jako bobista

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z Jaromíra Jágra se stává bobista a po změně občanství chce na olympiádě v Soči reprezentovat Jamajku... Pokračování legendy o Kokosech na sněhu? Ne, to se jen česká legenda v nadsázce na facebooku klaní mladíkovi, který uchvátil NHL zřejmě ještě víc než on před 23 lety: Tomáši Hertlovi.



Jaromír Jágr vysekl poklonu Tomáši Hertlovi po svém: hodně vtipně. Klikněte na obrázek a přečtěte si celý Jágrův příspěvekFoto Facebook.com/68Jagr
"Po včerejší exhibici Tomáše Hertla jsem usoudil, že jestliže se chci aktivně zúčastnit olympiády, je potřeba se věnovat jinému sportu," směje se Jágr na svém facebookovém profilu a tuhle změnu dokumentuje fotkou, na které sedí v jamajském bobu.

"Promiň trenére Lojzo, ale takto mám větší šanci se do Soči dostat," dodává v narážce na fantastické vystoupení devatenáctiletého českého mladíka, který ve svém třetím vystoupení v nejlepší hokejové lize světa uchvátil čtyřmi góly a dechberoucí fintou, která oběhla svět.

"Obrovská gratulace a k tomu jedna malá rada Tomášovi: to já mít takový začátek jako ty, tak si teď dám čtrnáct dní volno a tím pádem dám i šanci ostatním hráčům, aby soutěž o nejlepšího střelce NHL byla zajímavější," usmívá se Jágr.

Hertlův vstup do NHL je naprosto ohromující, nikdo z největších hvězd soutěže za posledních 34 let nenastřílel v prvních třech zápasech šest gólů.

Jaromír Jágr měl v tu chvíli na kontě jeden gól, Alexander Ovečkin dva, stejně jako třeba Teemu Selänne.

Hertlův příběh: Z betonového plácku až do NHL za jeden rok
Video se připravuje ...

"Kyselku" trénoval Tomáš už jako kluk, říká Hertlův otec o kličce
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr jako bobista. Kvůli Hertlovi chce změnit sport, směje se na svém facebookovém profilu
Jaromír Jágr jako bobista. Kvůli Hertlovi chce změnit sport, směje se na svém facebookovém profilu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud