8. února 2014 • 15:10

Vtipálek Hudler vběhl v hokejové výstroji na trénink LA Lakers

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejista Calgary Jiří Hudler se sice nedostal na olympiádu v Soči, ale truchlit nehodlá. Naopak znovu ukázal, že je rád středem pozornosti. Naposledy si vyzkoušel, jestli by to nezvládl v basketbalovém týmu Los Angeles Lakers. Oblečený v hokejové výstroji "vtrhl" na jejich trénink a začal si za asistence basketbalových hvězd házet na koš. A neodešel, dokud se netrefil!



Hokejisté Calgary Flames i basketbalisté Los Angeles Lakers jsou momentálně ve Philadelphii. Lakers hrají v pátek večer s Philadelphia 76ers a Calgary proti Flyers v sobotu odpoledne. A právě během basketbalového tréninku na hřiště zamířil i Jiří Hudler. Možná šel všem ukázat své basketbalové dovednosti v naději, že si ho kouč Mike D'Antoni všimne.

Pokud vás zajímá, proč tam šel v plné výstroji, tak zde je vysvětlení. Tréninkové centrum totiž nemá šatny, a tak se hráči oblékají v aréně. Poté nastoupí do autobusu, který je zaveze na místo. Basketbal ale zřejmě nebude to pravé zrovna pro Hudlera. Hokej mu přeci jen jde lépe a v Calgary by to bez něj nebylo ono.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud