29. června 2015 • 09:51

Zacha poprvé v hale New Jersey. Vítaly ho zástupy fanoušků

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Perný víkend má za sebou česká hokejová naděje Pavel Zacha. Šestý hráč draftu 2015 už zažívá, jaké to je být v zámoří hvězdičkou. Kolik rozhovorů Zacha od pátku udělal už asi ani sám neví, v New Jersey si své první letošní volby hodně považují. Dokonce ji už představili i fanouškům.



V neděli se v hale Prudential Center konalo setkání klubového vedení s držiteli permanentek a příznivci Devils tak konečně mohli zblízka vidět množství nových tváří. Představili se nový GM Ray Shero, nový kouč John Hynes a fanoušky přišel potěšit i čerstvý člen týmové rodiny Pavel Zacha. Toho přivítal při vstupu na podium slušný aplaus.

A Zacha si brzy získal fanoušky na svou stranu. "V Česku se hodně píše o týmech, kde se daří českým hráčům, takže když jsem vyrůstal, tak jsem New Jersey vždycky sledoval," řekl Zacha a připomněl úspěšná léta Eliáše, Petra Sýkory a Bobbyho Holíka.

S Eliášem se navíc už kdysi setkal, to bylo před dvanácti lety, kdy klubový rekordman přivezl do rodné Třebíče ukázat Stanley Cup. Zacha se s ním tehdy dokonce i vyfotil a tento snímek byl jedním z témat telefonického hovoru, který o víkendu také proběhl.

"Výborně jsme si popovídali. Patrik mi říkal, že draft je jenom první krok, že mě teď čeká hodně tvrdé práce. A prý mi dokonce podepíše naší společnou fotografii," řekl pro northjersey.com když popisoval zhruba desetiminutový telefonát.

Brzy se začali ptát i sami fanoušci a klíčová byla jedna otázka, objeví se Zacha už příští rok na soupisce týmu z NHL? "To se musíte zeptat pánů vedle mě,"řekl nebojácně na adresu klubového vedení.

Zacha pózuje s generálním manažerem Rayem Sherem a koučem Johnem Hynesem.
Zacha pózuje s generálním manažerem Rayem Sherem a koučem Johnem Hynesem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud