27. listopadu 2015 • 11:54

NEŠIKA rozhodčí: V NHL bizarně zranil útočníka Edmontonu

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne zápas pešek, ale čtvrt sezona pešek. Nail Jakupov, předpokládaný uzurpátor předních pozic produktivity Edmontonu, nevstřelil gól od 18. října. V posledních deseti utkáních zaznamenal jediný bodík a mizerný start do sezony završil smolným zraněním proti Carolině.



Nutno říci, že si zdravotní újmu nepřivodil sám. Na startu druhé třetiny za stavu 1:1 hned po vhazování nešťastně upadl čárový rozhodčí Matt MacPherson a stáhl Jakupova za rameno sebou na zem. První volba Oilers v draftu 2012 pád nečekala a z ledu se sbírala jen ztěžka. Do šatny musel 22letý Rus odejít podpírán masérem.

VIDEO: Podívejte se na bizarní zranění Naila Jakupova

Do konce zápasu, který Oilers prohráli 1:4 a propadli se na poslední místo Západní konference, se už Jakupov na ledové ploše neobjevil. Rentgen ukázal, že si podvrtnul levý kotník a mimo hru bude dva až čtyři týdny.

"Mohlo to dopadnout ještě hůře, v první moment to nevypadlo s Nailem vůbec dobře," našel pozitivum kouč Edmontonu Todd McLellan. "Doufejme, že se mu kotník zhojí rychle, potřebujeme ho," dodal bývalý dlouholetý trenér San Jose, kterému kvůli zlomené klíční kosti chybí i supertalent Connor McDavid.

Místo Yakupova povolali Oilers z farmy v Bakersfieldu v AHL kanadského forvarda Jujhara Khairu, který nastoupí už dnes v Detroitu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud