15. dubna 2016 • 05:00

Bez smilování! Uteklo pár minut, Jágr po dohraném střetu zůstal ležet

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Respekt, který Jaromír Jágr pobírá napříč ligou, je obrovský. Člověk nemusí být nijak extrémně všímavý, aby to viděl. Jenže teď se hraje o Stanley Cup, tady si hráči skutečně nic nedarují a Jágr, který o Pohár nehrál už tři roky, si to rychle uvědomil. To když ho hned na začátku zápasu na mantinel poslal nováček Ryan Pulock z NY Islanders. Jeho tým vyhrál první zápas v sérii 5:4.



Výtečné tempo měl od začátku první zápas série mezi Floridou a Islanders. Hokej byl plný střetů a soubojů, přesně takový, jaký by měl v nejdůležitějších zápasech sezony být. Jaromír Jágr si toho všimhl hned na startu první třetiny utkání, když si dojížděl k bráně hostí a jedenadvacetiletý obránce Ryan Pulock, s patnácti starty v NHL, ho čistě, ale nemilosrdně dohrál.

Veterán se pěkně tvrdě celým tělem přilepil na mantinel a pár vteřin se mu nechtělo z ledu. Aby ne, byla to slušná pecka a Jágrova hvězdná aura jako kdyby v průběhu sezony ligovou hvězdu chvílemi dokázala podobných střetů uhlídat. Tady to tak ale nebude, soupeř nebude mít žádný přehnaný respekt.

Jágr byl během chvíle znovu na ledě a vysloužil si hromový aplaus publika. Jenže o pár minut později se ocitl v hromadné potyčce, zkrátka od počátku série bylo jasné, že Islanders si nebudou brát servítky a Jágrovi se pokusí každé střídání pořádně znechutit.

"On už takových zápasů v kariéře odehrál mnoho, moc dobře ví, že to bude tvrdá série a zvládl hned další střídání," burcoval komentátor po první třertině.

VIDEO: Podívejte se na sestřih zápasu Floridy s Islanders

MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 4. • 02:10
Florida Panthers
Florida Panthers
4:5
ONLINE
15. dubna
02:10
New York Islanders
New York Islanders
Góly

Domácí: 01:55. Purcell, 13:51. J. Jokinen, 21:31. R. Smith, 46:56. R. Smith

Hosté: 06:39. Nelson, 16:46. Nielsen, 39:38. Tavares, 42:33. Okposo, 46:01. Strome

Sestavy

Domácí: Luongo (Montoya) – Campbell, Gudbranson, Ekblad, Kulikov, Kindl, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Bjugstad, R. Smith – Purcell, Grimaldi, Hudler – Wilson, MacKenzie, S. Thornton

Hosté: Greiss (Berube) – Leddy, Hamonic, de Haan, Boychuk, Hickey, Pulock – Nielsen, Tavares, Okposo – Kuljomin, Nelson, Bailey – Prince, Quine, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck

Rozhodčí

Sutherland, Jackson – Amell, Nowak

Stadion

BB&T Center, Sunrise

Návštěva

17 422 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud