24. srpna 2016 • 09:31

Konec čekání. Hudler našel práci v Dallasu! Zhruba za 47 milionů

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Necelé dva měsíce čekání jsou u konce, Jiří Hudler už zná svoji novou pracovní adresu. Podle informací Sportu se v noci na dnešek hráčův agent Petr Svoboda dohodl na podmínkách kontraktu s vedením Dallas Stars.



Dvaatřicetiletý kreativní útočník by si během roční spolupráce měl přijít zhruba na dva miliony dolarů (47, 6 milionu korun). Domluvená odměna bude během středy definitivně potvrzena.

Případ Hudler v posledních dnech i týdnech v zámoří nabíral solidní grády. V tom směru, že se český univerzál dostal na samou špičku listiny volných hráčů, kteří v lize dosud neuzavřeli smlouvu. Kanadští a američtí reportéři vypracovávali různé analýzy, které podporovali ten či onen důvod, proč se tomu doposud nestalo.

Přitom se očekávalo, že o Hudlera bude mezi kluby velký zájem. Což o to, zájem byl, ale situaci komplikovaly napjaté platové stropy. A protože se generální manažeři ostýchali trejdů, které by prostor pod stropem uvolnily, situace podle mnohých směřovala k patu.

Ten však nenastal a nakonec vznikla roční úmluva na cifru, která je poloviční oproti předchozí čtyřleté smlouvě v Calgary, kterou Jiří Hudler ukončoval na jaře na Floridě.

V týmu z Texasu Hudler narazí na krajany Aleše Hemského, Radka Faksu, ale zejména na ligového bombarďáka Jamieho Benna. Tým se netají ambicemi v horizontu dvou, tří let urvat Stanley Cup.

O služby Jiřího Hudlera Florida nestála, tak se domluvil s Dallasem
O služby Jiřího Hudlera Florida nestála, tak se domluvil s Dallasem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud