26. února 2019 • 10:23

Kouč Columbusu bavil novináře. Haló? Mamka? Radši mluvím s vámi, smál se

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo se pohybuje v novinářské branži, ten to zná. Začíná tisková konference, diktafony a mobily se dávají před respondenta a čeká se na odpovědi. Jenže právě telefony jsou zákeřné, ani během nahrávání totiž nepopírají svou základní funkci. To si teď zjistil žurnalista Tom Reed, který svůj aparát nasadil před trenéra Johna Tortorellu z Columbusu. A pak mu zavolala maminka.



Šedesátiletý Tortorella opravdu není mužem, který by se před něčím zastavil. Uznávaný americký trenér se nebojí otevřeně kritizovat své svěřence i okolí a nemá strach použít peprné výrazy.

Například když minulý týden sílily spekulace o výměně jeho svěřence Artěmiho Panarina a Rus náhle kvůli střevním potížím nemohl hrát, tak dotěrné žurnalisty, kteří ho tlačili do kouta, pořádně osolil.

„Nevyndali jsme ho ze sestavy kvůli trejdu. Je mu ZLE. Nadělal si do kalhot a pořádně zvrací," zvýšil hlas a jasně upřesnil důvody, aby ho opravdu každý pochopil.

To včera byl mírnější a jeho výstup byl tentokrát skutečně úsměvný. Tortorella se nebál zvednout telefon, který před ním zvonil už poněkolikáté a vesele si s maminkou jednoho z novinářů popovídal.

„Paní Reedová? Tady je John Tortorella, máme zrovna tiskovou konferenci. Ale nebojte se, to je v pořádku, raději si popovídám s vámi než s vašim synem," řekl a rozesmál novináře v sále.

„Během pár minut už budeme hotoví, všiml jsem si, že jste volala už několikrát. Máte pravdu, je to od vašeho syna drzé, že vám nezavolal zpátky, ale bohužel je teď zaneprázdněný. Těšilo mě, hezký den," dodal a rozesmál se.

I tohle je jeden z důvodů, proč je dvojnásobný nejlepší trenér NHL tak populární.

Mezi střelce se zapsal i Lukáš Sedlák, který zmírnil porážku Columbusu 1:5 s Tampou Bay.
Mezi střelce se zapsal i Lukáš Sedlák, který zmírnil porážku Columbusu 1:5 s Tampou Bay.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud