Ondřej Kuchař
2. ledna 2020 • 19:00

Hertl na All-Star? Byl bych šťastný, říká. Pomoct můžou i vaše hlasy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V NHL kroutí už sedmou sezonu, na Utkání hvězd se však zatím nedostal. Teď má však Tomáš Hertl šanci. Na první dobrou sice vybrán nebyl, je však ve výběru pro dodatečné doplnění týmu Pacifické divize. „Strašně rád bych si tam zahrál,“ přiznává 26letý český útočník. Pomoct mu k tomu můžou jen vaše hlasy.



Čtyři konference už mají na All-Star game složeny desetičlenné týmy. Tomu z Atlantické divize bude dokonce kapitánovat David Pastrňák. Zatím je v soupisu hvězdných jmen jediným Čechem, nakonec ale můžou být dva.

Fanoušci mají možnost svými hlasy poslat do Utkání hvězd ještě čtyři poslední hráče, jednoho do každého týmu. Ve výběru osmi borců z Pacifické divize je také Tomáš Hertl.

„Je to pro mě speciální. Někteří kluci, kteří už tam v minulosti hráli několikrát, by raději mělo volno. Pro mě je to ale jiné. Moc rád bych si na téhle akci zahrál. Pokud mi v tom fanoušci pomůžou, budu opravdu šťastný,“ přiznává český útočník.

Pomoct forvardovi San Jose Sharks, který v aktuální sezoně posbíral zatím 30 bodů v 37 zápasech, můžete i vy. Stačí pro něj hlasovat na webu NHL.com/Vote nebo na mobilním hlasování v oficiální aplikaci na NHL.

K možnosti dát mu svůj hlas, musíte být na stránce zaregistrování. Hlasování už začalo, skončí v pátek 10. ledna. Každý člověk může z jednoho účtu hlasovat až desetkrát denně. Pojďme českému sympaťákovi pomoct k víkendu se světovou hokejovou elitou!

Seznam hráčů pro hlasování fanoušků: (z každé divize bude doplněn jeden hráč)
Atlantická divize: Patrice Bergeron, Rasmus Dahlin, Dylan Larkin, Aleksander Barkov, Max Domi, Jean-Gabriel Pageau, Steven Stamkos, Mitchell Marner 
Metropolitní divize: Teuvo Teravainen, Nick Foligno, Nico Hischier, Brock Nelson, Mika Zibanejad, Claude Giroux, Kris Letang, T.J. Oshie
Centrální divize: Jonathan Toews, Cale Makar, Jamie Benn, Ryan Suter, Matt Duchene, David Perron, Patrik Laine
Pacifická divize: Ryan Getzlaf, Clayton Keller, Johnny Gaudreau, Ryan Nugent-Hopkins, Drew Doughty, Tomáš Hertl, Quinn Hughes, Max Pacioretty

 

Nominace hráčů na All Stars Game 2020 v St. Louis
Atlantická divize: Frederik Andersen (Toronto) Tuukka Rask (Boston) Victor Hedman (Tampa Bay) Shea Weber (Montreal) Tyler Bertuzzi (Detroit) Anthony Duclair (Ottawa) Jack Eichel (Buffalo) Jonathan Huberdeau (Florida) Auston Matthews (Toronto) David Pastrňák (Boston)
Metropolitní divize: Braden Holtby (Washington) Joonas Korpisalo (Columbus) John Carlson (Washington) Dougie Hamilton (Carolina) Seth Jones (Columbus) Mathew Barzal (NY Islanders) Jake Guentzel (Pittsburgh) Kyle Palmieri (New Jersey) Artěmij Panarin (NY Rangers) Travis Konecny (Philadelphia)
Centrální divize: Jordan Binnington (St. Louis) Connor Hellebuyck (Winnipeg) Roman Josi (Nashville) Alex Pietrangelo (St. Louis) Patrick Kane (Chicago) Nathan MacKinnon (Colorado) Ryan O'Reilly (St. Louis) Tyler Seguin (Dallas) Mark Scheifele (Winnipeg) Eric Staal (Minnesota)
Pacifická divize: Marc-Andre Fleury (Vegas) Darcy Kuemper (Arizona) Marc Giordano (Calgary) Leon Draisaitl (Edmonton) Connor McDavid (Edmonton) Logan Couture (San Jose) Anže Kopitar (Los Angeles) Elias Pettersson (Vancouver) Jakob Silfverberg (Anaheim) Matthew Tkachuk (Calgary)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud