Jaroslav Kalina
3. prosince 2020 • 10:20

Hvězda NHL do ringu? Hertlův parťák vyzval youtubera: Zničil bych tě

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na ledě nemá problém shodit rukavice, nyní je však odhodlán si je pro změnu nasadit v ringu. Kanadský hokejista Evander Kane hrající v NHL za San Jose se chce bít s hvězdou internetu Jakem Paulem, který jako předskokan exhibičního utkání legendy boxu Mikea Tysona o víkendu knockoutoval basketbalistu NBA Natea Robinsona. Střelec Sharks, jemuž v žilách proudí krev někdejšího boxera Perryho Kanea, vyzval youtubera na svém Twitteru a myslí to vážně! Dokonce mu i stanovil datum a místo zápasu: 31. srpna 2021 v Las Vegas.  



Každého fanouška boxu, který minulý víkend netrpělivě vyhlížel comeback legendárního Mikea Tysona v exhibici proti Royi Jonesovi Juniorovi (zápas skončil remízou), v určité míře ještě víc zaujal boj předskokanů. Profesionální boxer a hvězda YouTube Jake Paul ve druhém kole brutálně vypnul Natea Robinsona, dlouholetého rozehrávače NBA.

Na sociálních sítích následně došlo k hotové explozi, obzvláště když třiadvacetiletý „vypínač“ po utkání napsal, že jeho příštím úlovkem se má stát Conor McGregor, ikona MMA. „Beru to vážně. Mám dlouhý seznam soupeřů, se kterými chci bojovat. Conor McGregor, Dillon Danis - oba je vyřídím,“ věří si Paul, který má momentálně za sebou dvě úspěšné bitvy s K.O. 

Do seznamu si každopádně může internetová celebrita připsat další jméno - Evander Kane. Spoluhráč českého hokejisty Tomáše Hertla totiž Paula vyzval na souboj v ringu odvážným tweetem. „Zničil bych tě. Je snadné zmlátit chlapy bez zkušeností a mnohem menší. 31. srpna v Las Vegas. Uvidíme, jestli to myslíš vážně,“ napsala štědře placená hvězda NHL. Fanoušky Kaneova reakce pěkně rozparádila, nyní totiž po ničem jiném netouží!

Syn bývalého amatérského zápasníka Perryho Kanea, který byl pojmenován po slavném americkém boxerovi Evanderu Holyfieldovi, by pro Paula byl pořádnou výzvou. 188 centimetrů vysoké a 96 kilo vážící levé křídlo se v nejprestižnější hokejové soutěži světa nikdy nebálo pustit se do ostré bitky. Během své kariéry už se devětadvacetiletý rodák z Vancouveru stihl například porvat i se slovenským obrem Zdenem Chárou

Na Jakeovo přijmutí výzvy zatím stále čeká, Kaneovi se ale dostalo posměšné odpovědi od Paulova o dva roky mladšího bratra Logana. Rovněž známý youtuber, internetový provokatér, herec a profesionální boxer prohlásil po přečtění hokejistova příspěvku, že se chce se „Žralokem“ utkat v ringu.

„Evander Kane? Neznám ho. A co je vlastně San Jose Sharks? Nějaký druh ryby? Jiný vodní živočich? Kdo vůbec žije v San Jose?“ sarkasticky se ptal ve svém podcastu Impaulsive (na YouTube ho sleduje zhruba 2,6 milionů uživatelů), než nahlas přečetl Kaneovu výzvu bratrovi „Co to do p***le je? Dejte mu ho na seznam. Udělejte to. Já si ho tam dám! Jake prostě udělá další fantastický knockout. Obzvláště když Kane hraje aktivně v NHL, je to tak? Kde k***a bere čas na box? S bráchou do přípravy půjdeme znovu, tentokrát dám čtvrt milionu,“ pálil ostrými Logan Paul.     

A to byl jen začátek přestřelky na sociálních sítí, která evidentně hned tak neskončí. Na reakci bývalého hráče Atlanty či Buffala nemusel Paul starší dlouho čekat. „Logan Paul? Sundám Ti ten mop z hlavy a vytřu s ním podlahu,“ vzkázal autor 242 gólů v NHL s ledovým klidem na Instagramu. „Postavím se každému z bratrů Paulových,“ přidal Kane pro TMZ Sports na Loganovo vystoupení v podcastu. „Je mi jedno, kdo je kdo. Dostane to každý z vás. Oba dostanou K.O.!“

Dojde tedy nakonec na dvojzápas? Ať už by se Kane utkal v Las Vegas s kterýmkoliv Paulem, šlo by bezpochyby o jednu z nejsledovanějších akcí příštího roku. Kanaďanovi by navíc mohl pomoct i švédský brankář Robin Lehner. Gólman Golden Knights si totiž také po nedělním zápase rýpnul do Jakea. „Já bych tě k***a sejmul,“ napsal k Paulově tweetu mířícímu na McGregora. Soupeři z NHL ale nejspíš nepomůže, na Twitter mu rodák z Göteborgu totiž doporučil, ať radši ustoupí a nechá bojovat opravdové rytíře. 

Evander Kane ze San Jose Sharks nemá problém shodit rukavice
Evander Kane ze San Jose Sharks nemá problém shodit rukavice

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud