27. října 2016 • 10:29

Přibyl a Kaše se na farmách NHL rozjeli. Oba byli zvoleni hvězdami

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokejový útočník Daniel Přibyl zazářil ve středečním utkání nižší zámořské AHL. Pomohl čtyřmi body za gól a tři asistence k vítězství Stocktonu na ledě San Diega 7:5. Třiadvacetiletý Přibyl, který se vydal do zámoří letos z pražské Sparty, byl vyhlášen první hvězdou utkání. Rodák z Písku bodoval poprvé v dresu farmy Calgary Flames.



Druhým nejlepším hráčem utkání se stal další český forvard Ondřej Kaše, který v dresu domácích zaznamenal dvě branky a jednu přihrávku. Stejně jako Přibyl bodoval na čtvrtý pokus poprvé v sezoně.

Přibyl uzavřel v dubnu jako volný hráč dvouletou nováčkovskou smlouvu v NHL s Calgary. Druhý nejproduktivnější hokejista základní části uplynulého ročníku extraligy po operaci zkříženého vazu pravého kolena nestihl přípravný kemp Flames a před dvěma týdny po svolení lékařů k plnému návratu na led se přesunul na farmu.

Dvacetiletý Kaše odešel do zámoří loni z Chomutova a na farmě Anaheimu působí druhou sezonu. Ducks si jej vybrali v roce 2014 v sedmém kole draftu a podobně jako Přibyl na svou premiéru v NHL ještě čeká.

Vstoupit do diskuse
0