30. září 2019 • 12:15

MS do 20 let v Česku: vstupenky na zápasy českého týmu za 290 Kč

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vstupenky na zápasy českého týmu v základní skupině na juniorském mistrovství světa, které se na přelomu roku po dvanácti letech uskuteční v Ostravě a Třinci, budou stát 290 korun. Do prodeje byly uvolněny 24. dubna. Druhá vlna prodeje začala 16. září, vstupenky na české hokejisty do 20 let byly pryč za pár hodin.



Zápasy v první části turnaje byly rozděleny do tří skupin s cenami 140, 240 a 290 korun. Utkání českého týmu stejně jako následně všechny čtvrtfinálové duely i obě semifinále byly zařazeny do třetí kategorie. Za zápas o 3. místo fanoušci zaplatí 350 a za finále 450 korun. Vstupenky na duely o udržení v elitní skupině se budou prodávat za 90 korun.

"Při stanovení jejich ceny jsme se snažili zohlednit několik faktorů - kromě samotné atraktivity utkání juniorských týmů, v nichž můžou fanoušci vidět budoucí hvězdy světového hokeje, také termín akce, který je zajímavý zejména pro domácí diváky. Chtěli jsme, aby byl turnaj cenově dostupný a fanoušci si jej mohli užít a navštívit hned několik utkání," uvedl generální sekretář hokejového svazu Martin Urban v tiskové zprávě, ve které byly ceny vstupenek oficiálně oznámeny.

"Turnaj juniorů patří k nejsledovanějším světovým šampionátům. Doufáme, že v České republice o něj také bude zájem a spousta hokejových fanoušků už nyní začne plánovat, jak stráví vánoční svátky v Moravskoslezském kraji. Věříme, že nastavenou cenovou politikou jsme jim vyšli vstříc a najdou si cestu na stadiony opravdu v hojném počtu," přál si Urban.

Vstupenky je možné zakoupit online na webu šampionátu, kde najednou můžete pořídit až 6 vstupenek na jeden zápas. Vstupenky lze zakoupit i na terminálech Sazky.

Češi v ostravské skupině B

Český tým bude hrát v Ostravar Areně pro 10.004 diváků. Dopředu je jasné, že v případě účasti ve čtvrtfinále tam nastoupí ve čtvrtek 2. ledna od 20:00. Na semifinále by byl nasazen v sobotu 4. ledna na odpolední utkání od 15:00. V ostravské skupině B se postupně utkají s Ruskem, Německem, USA a Kanadou.

Juniorské MS se uskuteční od 26. prosince do 5. ledna.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud