Zdeněk Janda
9. května 2014 • 23:38

Špatná zpráva se potvrdila. Roman Polák na turnaji dohrál...

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MINSKU | Vydřená výhra 3:2 po prodloužení. Ale hlavně starost o obránce Romana Poláka. Klíčový český zadák se zranil ve druhé třetině po nárazu do mantinelu, odjel na vyšetření do nemocnice a prognózy nebyly moc dobré. Což se bohužel potvrdilo, pozdě v noci mluvčí týmu Zdeněk Zikmund oznámil, že na turnaji skončil...



„Je to v hajzlu! Stalo se přesně to, co jsem nechtěl,“ ulevil si trenér. Dobře věděl, že Polák je díky svému důrazu i rozehrávce pilířem defenzivy.

A špatná zpráva se potvrdila. "Má zraněné rameno. Na turnaji už bohužel nenastoupí," oznámil pozdě v noci mluvčí reprezentace. Velká škoda...

„Když nebude k dispozici, budeme muset změnit plán. Dopsali bychom na soupisku jenom jednoho útočníka, potom obránce Michala Jordána, a potom ještě jednoho beka. Přešli bychom na variantu, že bychom měli na soupisce devět beků, a pouze třináct útočníků. Více budeme vědět v sobotu,“ řekl Růžička.

Jinak s českou hrou nebyl spokojený. „Je na čem pracovat!“ zvýšil hlas. Vůbec jsme se netlačili do brány, honili jsme to z rohu do rohu. Klasika. Zase český hokej v rozích,“ zlobil se trenér. Slováci hráli trpělivě. „My jsme jim to usnadňovali nahrávkami křížem, beci se moc vysouvali,“ konstatoval český kouč.

MATCH OVERVIEW LEGACY
9. 5. • 19:45
Slovensko
Slovensko
2:3
ONLINE
9. května
19:45
Česká republika
Česká republika
Góly

Domácí: 25:17. Miklík, 35:45. Viedenský

Hosté: 06:24. Němec, 57:53. Jágr, 61:50. Klepiš

Sestavy

Domácí: Laco (Janus) – Sloboda, Ďaloga, Čerešňák, Marinčin, Švárny, Valach, Brejčák – Šatan (C), Hrivík, Nagy – Miklík, Marcinko, Réway – Pánik, Mikúš, Tatar – Skokan, Viedenský, Tybor. Trenér: Vladimír Vůjtek.

Hosté: Salák (Jakub Kovář) – Němec, Kindl, Polák, Ševc, Zámorský, Kolář, (Vitásek) – Jágr, Sobotka, Klepiš – Hertl, Červenka, Rolinek (C) – Sekáč, Jan Kovář, Hudler – Petružálek, Novotný, Zaťovič. Trenér: Vladimír Růžička.

Rozhodčí

Bulanov (Rusko), Piechaczek (Německo) – Dědulja (Bělorusko), Raming (Rusko)

Stadion

Hala Čížovka, Minsk

Návštěva

6920 diváků

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud