11. května 2016 • 11:37

Trenéři Židlického neosloví! Chtějí sázet na současný tým

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Marek Židlický z New York Islanders se na hokejovém mistrovství světa v Rusku nepředstaví. Trenéři českého národního týmu se rozhodli sázet na obránce, které mají na turnaji k dispozici, a nechtějí do defenzivního složení zasahovat.



"U Marka Židlického jsme se rozhodli, že ho nebudeme povolávat. Hráči, kteří jsou tady, nám hrají dobře a nechceme nikoho vyndávat. Není to tak, že bychom nevěřili Markovi, který toho hodně odvedl pro národní tým, ale chceme dát důvěru a prostor klukům, kteří se připravovali tady s týmem," řekl novinářům asistent trenéra Josef Jandač .

Ve hře v 2. kole play off NHL zůstávají ještě další čeští hráči: o postup bojuje Dallas s útočníky Radkem Faksou a Alešem Hemským , Dmitrij Jaškin se St. Louis a zadák Roman Polák s forvardem Tomášem Hertlem v dresu San Jose. "Celou situace samozřejmě sledujeme," dodal Jandač.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud