27. listopadu 2023 • 13:45

Lístky na MS v Česku: v lednu vstupenky i na jednotlivé zápasy za...

Autor: ČTK, iSport.cz, inf
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prodej vstupenek na zápasy hokejového mistrovství světa, které se v Praze a Ostravě uskuteční v květnu příštího roku, vstupuje do další fáze. Od 16. ledna bude možné koupit vstupenky na jednotlivá utkání. Vstupenky na vystoupení českého týmu budou stát nejméně 1990 korun.



Takřka dva tisíce korun je cena lístků ve třetí kategorii na duely s papírově slabšími - a tedy i méně atraktivními - soupeři Norskem, Dánskem, Rakouskem a Velkou Británií. Stejné zápasy z míst ve vyšších kategoriích bude možné sledovat v O2 areně za 2390 a 2890 korun.

Zájemci o zápasy proti Finsku, Švýcarsku či Kanadě si musí připravit nejméně 2390 Kč, na vstupenky ve vyšších kategoriích pak 2890 a 3290 Kč. Podobně jsou odstupňované ceny na čtvrtfinále, z nichž dvě se odehrají v Praze a dvě v Ostravě. Vstupenky „naslepo“ bez vědomí toho, kdo v utkáních nastoupí, stojí od 2390 do 3490 Kč.

VIP vstupenky s vlastním vstupem a cateringem

Za týden v úterý 5. prosince budou v prodeji VIP vstupenky na jednotlivá utkání. Vedle místa v hledišti zahrnují catering a vlastní vstup do arény. „Aktuálně je k dispozici i většina utkání domácí reprezentace. Jedná se o jedinečnou příležitost, jak si zajistit vstupenky na český tým, která může být jednou z posledních,“ uvedl manažer oddělení prodeje vstupenek Martin Gremlica.

Cena VIP vstupenky začíná na 4390 Kč. Na zápasy českého týmu začínají ceny na 6890 Kč, proti atraktivnějším soupeřům musí zájemce zaplatit ještě o 400 Kč více. Nejdražší lístky na finále stojí takřka 15 tisíc korun,

Vstupenky na základní část a VIP vstupenky na zápasy v Ostravě jsou v prodeji v síti Ticketportal, na play off a VIP vstupenky v Praze v síti Ticketmaster.

Cena vstupenek

  • Tři kategorie:
    1. kategorie (nejdražší a nejblíže k hřišti)
    2. kategorie (horní patro v Praze a rohové sektory v Ostravě)
    3. kategorie (nejlevnější, až u stropu obou hal)
  • Vstupenky na zápas české reprezentace:
    na soupeře jakou jsou Rakousko či Norsko od 1990 do 2890 korun
    na atraktivnější soupeře jako jsou Kanada či Finsko za 2390 až 3290 korun
  • Vstupenky na zahraniční soupeře bez českého utkání:
    od 190 korun

Rozpisy utkání + ceny vstupenek

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud


Články odjinud