Jakub Hlaváč
14. září 2016 • 15:22

Sobotka proti dravcům nenastoupí, ve čtvrté řadě se ukáže Červenka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PITTSBURGHU | Oblékl dres a zabruslil si v aréně šampionů NHL. Ale jenom zlehka, útočník Vladimír Sobotka se ve středeční generálce hokejové reprezentace na Světový pohár proti výběru Severní Ameriky do 23 let (21.30) v Pittsburghu neobjeví. Navzdory lepšícímu se stavu zraněného ramena ještě dostane volno.



Liboval si, jak se věci sunou správným směrem. “Čekal jsem to daleko horší,” říkal o svém zranění Vladimír Sobotka po úterní tréninkové fázi. Radoval se, že pro Toronto by měl být připraven. A zvažoval středeční start.

ONLINE: Zápas Tým Severní Ameriky - Česko sledujte od 21.30 ZDE »

“Nakonec nenastoupí a bude hrát Roman Červenka ,” oznámil po rozbruslení Jaroslav Špaček , asistent trenéra Josefa Jandače . Na ledě měl pouze čtyři hráče. Brankáře Ondřeje Pavelce , obránce Tomáše Kundrátka a útočníky Vladimíra Sobotku s Jakubem Voráčkem.

“Kuba se ráno vzbudil brzo a chtěl si zabruslit. Odpoledne normálně nastoupí, první tři formace se nemění,” ujistil Špaček, že hlavní hvězda týmu je v pořádku. Červenka by se měl pohybovat mezi Dmitrijem Jaškinem a Michalem Birnerem .

V brance proti dravým mladíkům z NHL začne Michal Neuvirth a po polovině utkání ho vystřídá Petr Mrázek . Tedy pokud se nestane nic mimořádného...

Předpokládaná sestava ČR:
Neuvirth (Mrázek) - Šustr, Nakládal, Polák, Kempný , Z. Michálek, Jordán - J. Voráček , Plekanec , M. Michálek - Pastrňák, Hanzal , Palát - Hemský, Faksa , Frolík - Jaškin, Červenka, Birner.

Vše o Světovém poháru v hokeji 2016 čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud