9. prosince 2014 • 16:13

Reprezentace zaplní O2 arenu i na přípravu. Růžička: Je to příjemné

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do mistrovství světa v Praze a Ostravě zbývá téměř pět měsíců, přesto jsou už čeští fanoušci natěšení. Hokejová reprezentace v rámci Channel One Cupu hostí ve čtvrtek 18. prosince v pražské O2 areně Švédsko a na zápas bylo prodáno nebo rezervováno už přes 12 600 lístků, v prodeji už jich zůstaly jen dva tisíce. A po nominaci, ve které jsou kvalitní hráči i známá jména z KHL, se zájem o vstupenky může ještě zvýšit.



Červenka, Sobotka, Klepiš. To jsou tři jména, na kterých by měla stát ofenziva českého týmu. „Jsou to pro nás klíčoví hráči, pokud budou zdraví, tak jsou nejžhavějšími adepty pro mistrovství," přiznal trenér Vladimír Růžička na úterní tiskové konferenci.

Chceme vyhrát
Video se připravuje ...

A právě tito hokejisté mohou být taháky utkání proti Švédsku. V úterý, kdy Růžička zveřejnil nominaci na druhý turnaj Euro Hockey Tour v sezoně, bylo prodáno či rezervováno 12 600 vstupenek. Zbylé jsou k dispozici na webu ticketportal.cz. „Hokej je zkrátka hodně sledovaný a je důležité, že lidé si budou moct užít domácí zápasy i před mistrovstvím světa. Pro nás je hodně dobré, že budeme hrát před plným stadionem. Je to hodně příjemné, výborná zpráva,“ neskrýval radost Růžička. „Takový zájem musí těšit každého. Pro hráče není nic lepšího, než plný dům,“ dodal Dominik Hašek, jenž bude na utkání jako předseda návrhové komise Síně slávy.

Co je videomapping?

Směr vizuálního umění, které využívá projekci ve volném prostoru na libovolné objekty, např. fasády domů nebo interiéry budov.
Zdroj: Wikipedia

Svaz před zápasem pro fanoušky připravil unikátní novinku: projekce videomappingu na ledě s využitím 3D animací. Poprvé se také fanouškům v akci představí maskoti šampionátu Bob a Bobek.

Před úvodním vhazováním navíc budou uvedeni do Síně slávy českého hokeje útočníci Jan Havel a František Ševčík, obránce Ladislav Šmíd starší a in memoriam trenér, komentátor a publicista Luděk Brábník. „Jejich uvedení proběhne od pěti hodin v O2 areně ve speciální místnosti a je velice hezké, že budou představeni i před samotným zápasem,“ přiblížil Hašek. „Tento proces proběhne takto poprvé – nebudeme je uvádět přímo na ledě, zápas je na prvním místě a chtěli jsme to udělat v komornější atmosféře. Všichni tři by měli být přítomni a Luďka Brábníka nejspíš zastoupí dcera.“

I je tak jistě potěší zaplněné tribuny.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud