18. dubna 2024 • 19:32

Kladno - Vsetín 7:2. Jágr 1+1. Rekordman poslal Rytíře vstříc druhé výhře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví Rytíři vyhráli v baráži o extraligu i druhý zápas. Tentokrát Vsetín porazili 7:2 a prvním gólem odstartoval kanonádu Jaromír Jágr. Legenda s číslem 68 nastoupila poprvé po svých 52. narozeninách a překonal hokejovou ikonu Gordieho Howea.



Jágr se představil v zápase poprvé po 52. narozeninách. V této sezoně odehrál v základní části za Kladno 15 zápasů a připsal si čtyři asistence.

Druhý nejproduktivnější hráč historie NHL naposledy nastoupil 10. února v dohrávce 29. kola extraligy při domácí porážce s Vítkovicemi 2:3. Tedy týden předtím, než při slavnostním ceremoniálu vyřadil jeho dres s číslem 68 v NHL Pittsburgh.

V druhém barážovém utkání proti Vsetínu Jágr hned po 119 sekundách otevřel skóre. Byl to jeho první gól od 26. února loňského roku, kdy se prosadil v 50. kole extraligy při domácí prohře s Vítkovicemi (1:2). V druhé třetině se pak asistencí podílel na pátém gólu Rytířů, který vstřelil Antonín Melka.

Rytíři ve středu na úvod série na čtyři vítězné zápasy zdolali Valachy 4:1. Dnes Kladnu vypadl ze hry jeho druhý nejproduktivnější hráč v sezoně Jakub Klepiš.

Góly

Domácí: 01:59. Jágr, 08:11. Tralmaks, 19:44. Melka, 21:02. Smoleňák, 22:11. Melka, 33:11. M. Procházka, 36:14. M. Procházka

Hosté: 09:19. Jonák, 26:26. Klhůfek

Sestavy

Domácí: Brízgala (Mitens) – Ticháček, Hejda, Slováček, Babka, Veber, Martenet – Jarůšek, Filip, M. Procházka – Smoleňák (C), Sideroff, Tralmaks – Frolík, Pytlík, Kusý – Strnad (A), Melka (A), Jágr – O. Bláha.

Hosté: Romančík (Pavlíček) – Hryciow, Jenáček, Staněk, Teper, Ondračka, Larsen, Kojo – Jonák (A), Klhůfek, Rob (A) – Hořanský, Kratochvil, Hrňa (C) – Holec, Matějček, Š. Bláha – Machala, Kern, Zabusovs.

Rozhodčí

Vrba, Šindel – Brejcha, Špůr

Stadion

ČEZ stadion, Kladno

Návštěva

5200 diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
7
 
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud