19. dubna 2023 • 17:35

Parní válec, až vám vylítnou nudle, baví Duda. Zhodnotil nejlepší srážky

Autor: iSport.cz, cze
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádně vrazit do soupeře na ledě nemusí být pokaždé jen drsným projevem hrubosti, který rozproudí fanoušky. I proto je čistý hit jedním z měřítek bodování v Radegast Indexu. Již skončené semifinále play off nabídlo hned několik ukázkových příkladů, které okomentoval Radek Duda. Postřehy k nejlepším hitům bude bývalý hokejový útočník dodávat po celou vyřazovací část. Podívejte se ve VIDEU.



Se zastavováním protivníků má bohaté zkušenosti. Během aktivních let nejen v české extralize rozdal Radek Duda celou řadu hitů, díky kterým si získal řadu fanoušků, ale i kritiků. Pověstný hokejový rebel pro web iSport.cz rozebral pět vybraných zásahů z bojů o finále play off.

Jeho pozornost upoutal hlavně jinak spíše technický zadák Mislav Rosandič. Ten rozdal, ale i inkasoval. Vítkovice mu skvěle načasovaný bodyček vrátily i s úroky. „Když nemáte rychlost a začnete puk trošku hledat pod nohama, tak když přijede tenhle parní válec a trefí vás, nestačíte se divit. Sednete se na prdel, vylítnou vám nudle. Takže nudlová polívka jako perfektní hit,“ komentuje Rosandičův osud Duda.

Podívejte se i na další hodnocení ve videu. ↑↑↑

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud