26. března 2013 • 13:33

250 metrů kabelů, 4 kamery a 4 pokladny. Olomouc se třese na baráž

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

BARÁŽ O EXTRALIGU ONLINE 18.00 | Do baráže o extraligu vstoupili v neděli v Liberci, dnes večer (od 18 hodin) se představí poprvé doma. A hokejisté Olomouce se nemůžou dočkat! „Doma musíme mít nedobytnou tvrz, ve které ten postup vydupeme,“ hromuje před duelem proti Mladé Boleslavi útočník Richard Diviš.



Zrovna s Mladou Boleslaví hrála Olomouc v letošní sezoně už čtyřikrát, potkávali se pravidelně v první lize. Ale tohle utkání, to bude úplně jiná káva. I proto klub otevřel čtyři pokladny, aby si fanoušci mohli bez delších prodlev kupovat vstupenky. Čeká se, že starý zimák pro cca 5500 lidí bude plný.

„Těšíme se na to. My si vážíme každého diváka. Když přišlo 700 lidí na Písek, kluci říkali, že to je dobrý, že dřív jich bylo tři sta. A teď chceme mít narváno, to by bylo skvělé,“ přeje si Diviš.

Utkání o extraligu mimo jiné znamená, že se jede podle extraligových pravidel i co se týká systému kamer pro videorozhodčího. Ty musí být v nejvyšší soutěži čtyři, dvě u každé z branek. V Olomouci je technik instaloval v pátek a v sobotu, dnes se rozjede jejich ostrý provoz.

„V pátek jsem roztáhl asi dvě stě padesát metrů kabelu a zapojil jsem si pomocí nich kamery, abych zjistil, zda spojení s nimi funguje. A to fungovalo. Nainstaloval jsem pak jednu kameru, zbývající až v sobotu,“ citoval klubový web Miroslava Šindeláře, který systém dával dohromady.

Na velkém stadionu si prý pořádně máknul, než všechno zapojil tak, jak má být. Ještě větší fuška čeká pod dohledem kamer olomoucké Kohouty na ledě. V neděli si osahali, co je v baráži čeká, teď by po prohře 1:2 v Liberci rádi první body.

„Myslím, že jsme se trošku rozkoukali. Teď už to může být jenom lepší,“ domnívá se útočník Jiří Řípa.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud