22. dubna 2013 • 16:43

Byli jsme u OSLAV Plzně! Prohlédněte si cestu mistrů ze Zlína za fanoušky

Autor: iSport.cz, mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kabina na stadionu ve Zlíně, klubový autobus, nakupování piva u benzínové pumpy a euforické přivítání nad ránem v Plzni. Čerství hokejoví mistři si jízdu domů po rozhodujícím vítězném zápase ve finálové série užili naplno. Byla u toho i kamera iSport TV, která zachytila všechny důležité momenty.



Mistrovskou party rozjeli už kabině, ale tím to rozhodně nekončilo. Novopečení mistři extraligy si chtějí tuhle jízdu užít až do konce na plný plyn. Natěšené je i celé město, které čekalo na titul celých 22 451 dnů od doby, kdy Plzeň sehrála první zápas v nejvyšší soutěži.

Podívejte se, jak vypadala cesta hokejistů Plzně ze Zlína s mistrovským pohárem
Video se připravuje ...

„Nikoho spát nenecháme!“ hecovali se šampioni při kropení šampaňským ještě ve Zlíně. Dlouhou cestu z východu Moravy na západ Čech prožil každý trochu po svém. „Něco do sebe naleju a uvidím. Možná zkolabuju, možná se probudím až o Vánocích,“ plánoval viditelně vyčerpaný hrdina v betonech Marek Mazanec.

Cestu nakonec prožil ve zdraví a po více než pěti hodinách divoké jízdy se mohl spolu s ostatními podělit o radost na zaplněném modro-bílém náměstí. Ve čtvrt na šest ráno rozdával stejně jako ostatní podpisy, přijímal gratulace, objímal kolemjdoucí.

Oslavy na náměstí však netrvaly dlouho. Zhruba po čtvrt hodině se začali hokejisté po svých přesouvat do nedalekého podniku Na Parkáně, který vybral kapitán Martin Straka. Jak oslavy pokračovaly, se podívejte v naší fotogalerii.

Do oslav se pořádně opřeli i trenéři.
Do oslav se pořádně opřeli i trenéři.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud