17. července 2013 • 10:31

Rolinek posílí Spartu! Po Pardubicích jsem neuvažoval o jiném týmu, říká

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Tomáš Rolinek, kapitán mistrů světa z Německa z roku 2010, přeci jenom posílí Spartu! I když se o tom v minulých týdnech spekulovalo, zdálo se, že to nakonec neklapne. Ale teď je všechno jinak. „Jsem rád, že to takhle dopadlo. Po odchodu z Pardubic jsem o jiném klubu, než je Sparta, vůbec neuvažoval,“ uvedl na klubovém webu Rolinek.



„Situace se poněkud změnila a vedení společnosti se rozhodlo tým vzhledem k vysokým ambicím ještě posílit,“ vysvětlil Partik Martinec, sportovní manažer klubu, proč se Sparta rozhodla zkušeného lídra ještě angažovat.



Sparta získala Rolinka navzdory tomu, že po prvním neúspěšném jednání klub uzavřel rozpočet na hráče.

Dohoda potěšila i trenéra Sparty Josefa Jandače. "S Tomášem se znám už delší dobu a přesně vím, jaké má přednosti. Proto jsem o něj hodne stál. Nakonec se transfer podařil a já jsem přesvědčený, že nám hodně pomůže," uvedl Jandač, který působil v roce 2010 u národního týmu.

Rolinek, který v minulosti nastupoval také v Kontinentální lize za Ufu a Magnitogorsk, se do přípravy Sparty zapojí v pondělí. Na led by měl majitel kompletní sady medailí z mistrovství světa s novými spoluhráči vyjet ve čtvrtek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud