13. srpna 2015 • 22:06

Dudovi praskly nervy už v přípravě. Slávistu zbil i na trestné

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Karlovarský bouřlivák Radek Duda se asi nemůže dočkat začátku nového extraligového ročníku, a tak vybouchl už v přípravě. V přátelském utkání proti prvoligové pražské Slavii se porval s Martinem Šimonem. To mu však nestačilo a pro další pěstní souboj si došel rovnou na trestnou lavici.



Duda o sobě dává znovu vědět. Karlovarský kapitán, který je známý svými výstřelky, vybouchl už v přátelském utkání proti pražské Slavii. V polovině utkání se porovnal v pěstním souboji s Martinem Šimonem a brzy svému soupeři přetáhl dres přes hlavu.

To mu však nestačilo a dojel si na trestnou lavici pro nášup. Tam už ovšem neseděl Šimon, který mezitím odešel do šatny, ale Milan Hruška . A další strkanice byla na světě. "Já ani nevím jak to vzniklo. Je to hokej, na ledě je plno emocí. Já si myslím, že je to normální," nechal se Hruška slyšet po utkání. Duda se k šarvátce vyjádřit odmítl.

Na hromadnou bitku u trestné se podívejte ZDE

Jak k překvapivé bitce na trestné lavici vlastně došlo? "Vyprovokoval jsem to já. Teda, vlastně jsem nijak neprovokoval. Řekl jsem jen, že Šimon je mladý kluk a nedělá se to," popsal Hruška.

Z celé situace byl nejvíce vyjukaný časoměřič, který otevíral dvířka na trestné. "Snažil jsem se, aby se mu nic nestalo. Měli jsme brusle. První, co jsem mu (Dudovi) povídal, jestli se budeme bít, ať jdeme na led," vysvětlil třicetiletý obránce.

Bude se konat příště nějaká odveta? "Ne, já to beru normálně sportovně. Určitě to není tak, že bychom se teď nějak nenáviděli. Je to hokej, tam se pobijeme a vyjdeme normálně ven, jsme přeci lidi. Aspoň já to tak beru, nevím jak on. Život jde dál." A zašel by Milan Hruška s Dudou třeba na kafe? "Nemám s tím problém," má jasno slovenský bek.

VIDEO: Podívejte se na Dudovy momenty z minulé sezony:

Nebezpečná dudovina! Kapitán Varů krosčekoval Klhůfka těsně před koncem
Video se připravuje ...

Simuloval, nebo uklouzl? Po Dudově pádu se přísně vylučovalo
Video se připravuje ...

Radek Duda se na Slavii rozjel, prosadil se i z nájezdu
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud