6. dubna 2016 • 10:37

Kudrna a odchod z hokeje? Kdepak, Mountfield v něm má sportovního manažera

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když před necelými dvěma týdny se slzami na krajíčku opouštěl extraligový led porážkou v Mladé Boleslavi, zdálo se, že to je na dlouho poslední „velký“ moment Jaroslava Kudrny na tuzemské scéně. Čtyřicetiletý veterán ohlásil konec kariéry s tím, že sám neví, co bude dál. Tak teď je to jasné, bývalý šampion ruské ligy se stává novým sportovním manažerem hradeckého Mountfieldu.



„Jardův nástup do funkce je prvním výrazným výsledkem zasedání klubového představenstva,“ řekl pro iSport.cz majitel Mountfieldu HK Miroslav Schön.

Kudrna společně se stávajícím generálním manažerem Alešem Kmoníčkem budou mít na starost tvorbu nového kádru pro příští sezonu. V té poslední Hradec nesplnil vytyčené cíle a ambice, když nepostoupil do semifinále. Vyřazení Mladou Boleslaví klub jednoznačně označil jako neúspěch.

Pod Bílou věží se chystají řešit i otázku trenérskou, potvrzení dosavadního kouče Vladimíra Kýhose ve funkci dosud podle dostupných informací nebylo potvrzeno a čeká se na další vývoj. Možné jsou obě varianty, tedy, že zkušený kouč zůstane, ve hře je však i alternativa, že bude nahrazen.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud