24. září 2016 • 04:45

Třetina hrůzy v Litvínově: Zraněný fanoušek i mladý Reichel v bolestech

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tady šlo o zdraví! Při závěrečném dějství pátečního utkání mezi domácím Litvínovem a hosty z Hradce Králové se stařičký stadion Ivana Hlinky proměnil v v nepříliš bezpečné místo. Nejprve hradecký Jarůšek pukem trefil fanouška v domácím kotli. O pár minut později litvínovský bijec Skelnička vyrazil s útočníkem Červeným tvrzené sklo. V závěru třetího dějství se mladý Reichel srazil se spoluhráčem Pavelkou a dlouho se sbíral z ledu.



Divou dvacetiminutovku odstartovala zablokovaná střela hradeckého útočníka Richarda Jarůška. Puk po odrazu od hokejky jednoho z litvínovských beků prolétl k překvapení všech ochranou sítí a zasáhl jednoho z domácích srdcařů v kotli Severočechů. Zasažený divák po pár vteřinách ztratil stabilitu a ostatní fanoušci ihned volali lékaře. Podle dalších zpráv by měl být litvínovský fanoušek naštěstí v pořádku.

Litvínov - Hradec Králové: Richard Jarůšek trefil pukem fanouška do hlavy
Video se připravuje ...

Druhý zajímavý moment rozhodně nebyl pro nikoho tak bolestivý, přesto se po něm několik minut nehrálo. Urostlý litvínovský zadák Zbyněk Sklenička v souboji narazil útočníka Rudolfa Červeného na mantinel a vyrazil s ním tvrzené sklo. Trochu kuriozní situace přerušila utkání na několik minut, než domácí technici uklidili střepy a vyměnili sklo za nové.

Litvínov - Hradec Králové: Sklenička narazil Červeného na plexisklo, to vysklil
Video se připravuje ...

Poslední moment, který aktérům přidělal minimálně drobné šrámy se udál v samotném závěru třetího dějství. Mladý Kristian Reichel při projetím středního pásma nešikovně ohlédl a nezaregistroval tak projíždějícího beka Tomáše Pavelku. Oba spoluhráči se tak v plné rychlosti srazili. V tu chvíli určitě zatrnulo i Kristianově slavnému otci Robertu Reichelovi, jenž utkání sledoval z tribuny stařičkého stadionu. Talentovaný útočník po srážce vypadal hodně otlučený, ale nakonec na střídačku odjel po svých a utkání naštěstí dohrál.

Litvínov - Hradec Králové: Reichel se srazil s Pavelkou
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud