31. prosince 2016 • 04:40

Valach se divil vyloučení: Asi se dám na judo, třeba porazím Krpálka

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Urostlého rivala skolil, ani prý nevěděl jak. Chomutovský obránce Juraj Valach byl hodně udivený z toho, za co jej rozhodčí Čech a Mrkva v zápase proti Ocelářům (3:1) vyloučili. Také to velmi originálně okomentoval. „Asi se dám na judo a zkusím olympiádu za čtyři roky. Třeba porazím Krpálka...“



Valach byl ve 31. minutě po souboji u hrazení vyloučený za hákování. Střetl se s útočníkem Kamilem Krepsem a šel sedět. Na trestné v té chvíli byl už i Michal Poletín, Oceláři hráli 96 sekund přesilovku proti třem. A Vladimír Roth ji přesnou ranou využil, dával gól na 2:1. Nakonec vítězný.

„Viděli jste, přesilovka pět na tři rozhodla...,“ krčil Valach rameny. „Jen mi přijde divné, že po nijakém tahu hokejkou se dokáže hráč otočit a padnout na led. Asi se dám na judo a zkusím olympiádu za čtyři roky. Třeba porazím Krpálka...“

Verdikt sudích kousal těžce. Nicméně uznal, že Piráti v Třinci pohořeli i na tom, že sami své šance nevyužili. „Vstoupili jsme do zápasu dobře, měli jsme i víc šancí, ale neproměnili jsme je. Oni byli efektivnější a to rozhodlo o zápase,“ řekl Valach.

I Piráti si totiž proti třem zahráli. V 51. minutě měli za stavu 2:1 k dispozici výhodu dlouhou 57 sekund. Jenže s ní naložili mizerně. Přesilovku sehráli pasivně a když už se na bránu odhodlali vystřelit, jistý Peter Hamerlík vše pochytal.

Třinec - Chomutov: Valach zatáhl Krepse a poslal Piráty do tří proti pěti
Video se připravuje ...

Třinec - Chomutov: Roth využil přesilovku pěti proti třem a Třinec vede 2:1
Video se připravuje ...

Ján Laco inkasuje první gól Třince
Ján Laco inkasuje první gól Třince

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud