7. února 2018 • 04:40

Jágrmanie se rozjela už i v Třinci. Na stadionu se prodávaly dresy legendy

Autor: kal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové šílenství, které vyvolal návrat Jaromíra Jágra do Česka, nebere konce. Poté, co se hvězdný útočník uvedl ve vyprodané liberecké hale během prvoligového zápasu svého Kladna, se fanouškovské natěšení na legendu přesouvá i do extraligy. Konkrétně k třineckým Ocelářům, kterým pětačtyřicetiletý matador pomůže v případě absence Rytířů v extraligové baráži. V prostorách Werk Areny se již začaly prodávat dresy se jménem slavné 68.



Není zaručeno, že v jejich barvách nastoupí, i tak už se fanoušci Třince mohou obléknout do trikotů svého týmu se jmenovkou a číslem legendárního hokejisty Jaromíra Jágra. Klub ze Slezska je sice zatím oficiálně neuvedl do prodeje, dresy kladenského rodáka jsou však již k dostání.

Jágr jako Ocelář se začal prodávat v jednom z fanshopů třinecké Werk Areny. Stánek s fanouškovským zbožím, v jehož sortimentu se během utkání Třinec-Zlín (2:4) objevil dres druhého nejproduktivnějšího hráče NHL, je nezávazný na klubu a prostory ve stadionu si pouze pronajímá.

Legendární 68 je však stále pevně věrné Kladnu, kterému do konce února hodlá pomoct k nejlepšímu umístění mužstva do play off WSM Ligy. Ve vyřazovací části chce s Rytíři následně urvat baráž o extraligu a v ní uspět.

"Za Třinec nastoupím jedině pod podmínkou, že dohrajeme sezonu s Kladnem," uvedl Jágr po svém návratu ze zámoří. Nejbližší start na ledě čeká olympijského vítěze z Nagana ve středu od 18 hodin. Se svými Kladnem vyrazí dobývat Přerov, jehož stadion by měl být stejně jako minulý týden v Liberci, až po strop naplněný zvědavými diváky.

Dres Jaromíra Jágra se již začal prodávat v třineckých barvách
Dres Jaromíra Jágra se již začal prodávat v třineckých barvách

Jágr o Kladnu i jiných nabídkách: Hodně mě chtěl Berlín, ale já se musím doléčit
Video se připravuje ...

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud