30. října 2018 • 12:54

SE SIMONOU: Nedomlel ukázal šatnu Hradce. Kdo je hračička a kdo zeď?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šatna je pro hokejisty takovým druhým domovem. V šatně se jí, v šatně je slyšet smích a křik, ale často také hrobové ticho. Její obyvatelé v ní tráví dlouhé hodiny a zažívají radost i smutek. Do šatny hradeckého Mountfieldu HK se v novém díle pořadu SE SIMONOU vydala také reportérka iSport TV Simona Kubišová, která si na pomoc vzala obránce Richarda Nedomlela. Defenzivní obr pak postupně popisuje kdo je kdo.



Start prohlídky je u místa, kde jsou zaparkované betony, lapačka a vyrážečka. Řeč je o americkém brankáři Brandonu Maxwellovi. „To je teď naše zeď. Sezonu začal fantasticky a já to nechci porušit, takže mu nebudu na místo sedat ani sahat," vypráví pětadvacetiletý bek, který přišel do týmu před sezonou poté, co minulý rok vystřídal dresy pražské Sparty a Mladé Boleslavi.

Následují Petr Koukal, který v době natáčení byl ještě kapitánem (o toto privilegium přišel v pondělí poté, co byl vyloučen ve víkendovém utkání proti Spartě), obránce Dominik Graňák, kterého Nedomlel před lety pozoroval jako dvanáctiletý v pražské Slavii, kde hokejově vyrůstal a slovenský zadák tehdy hrával, útočník Lukáš Cingel a mnozí další.

Co se ještě dělo v šatně? Kdo je ubrečený a kdo je Chorvatem? Podívejte se sami:

SE SIMONOU... a Richardem Nedomlelem. Jak vidí hradeckou kabinu?
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud