20. listopadu 2018 • 12:40

SE SIMONOU: Ve školce se Sičákem a Beránkem. Proč nemohli říct pokřik?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na jedné straně defenzivní zkušenost, na druhé dravé ofenzivní mládí. Vladimír Sičák a Ondřej Beránek, kteří působí v dresu karlovarské Energie, se vrátili do školky, aby přečetli dětem pohádku. Jak jinak než hokejovou. Líbila se všem přítomným a na co se děti hokejistů zeptaly? Na to se můžete podívat v novém dílu pořadu SE SIMONOU, který uvádí redaktorka iSport TV Simona Kubišová.



 

Pohodové dopoledne. Karlovarští hokejisté Vladimír Sičák a Ondřej Beránek přišli dětem do jedné ze školek přečíst pohádku a odpovědět na jejich hokejové i nehokejové otázky. Mezi ně patřilo například, kolik vrstev si musí oba hokejisté před vstupem na led navléct. 

„Strašně moc věcí. Rybano, suspík, podvazky, nákoleníky, kalhoty, brusle, vestu, helmu, dres a rukavice," odpovídal Beránek, zatímco Sičák ukazoval, že mladšímu kolegovi chybí ve výčtu loketní chrániče. Vzápětí musel hledat slova po pořádně palčivé otázce i on. Týkala se týmového pokřiku po zápase.

„Ano, máme týmový týmový pokřik. Říká ho kapitán Venca Skuhravý, ale je tak sprostý, že se nedá dát do televize," smál se Sičák. V neposlední řadě přišla série dotazů týkajících se let strávených ve školce. Jak oba hokejisté vzpomínají na svá dětská léta?

SE SIMONOU... a hokejisty Karlových Varů ve školce! Sičák a Beránek četli dětem pohádky
Video se připravuje ...

Celý pořad jste mohli sledovat i v novém magazínu O2 TV Sport „Ice Time“, který se od nové sezony vysílá každé pondělí večer.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud