1. května 2020 • 16:35

Odchody z Liberce: Hudáček, Marosz, Kotvan i kompletní trojice gólmanů

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení hokejistů extraligového Liberce potvrdilo, že v týmu Bílých Tygrů již nebude v příští sezoně hrát slovenský útočník Libor Hudáček. Vedle něho skončilo angažmá pod Ještědem také kanadskému brankáři Justinu Petersovi, obráncům Romanu Graborenkovi s Oldrichem Kotvanem či dalšímu útočníkovi Rostislavu Maroszovi. Klub o odchodech informoval na svém webu.



O možném Hudáčkovu konci pod Ještědem se hovořilo nahlas již několik týdnů. Devětadvacetiletý útočník, který byl v uplynulé zkrácené sezoně o jediný bod druhý v týmové produktivitě díky 60 bodům (31+29) v 50 zápasech, se nedomluvil se Severočechy na podmínkách nové smlouvy. V příští sezoně by rád působil v KHL nebo ve Švýcarsku.

Velké změny nastaly v brankovišti. Již před měsícem byl avizován návrat Dominika Hrachoviny do Tappary Tampere. Pro přestěhování z Liberce do týmu nedalekého rivala Mladé Boleslavi se rozhodl Marek Schwarz a odchází i zkušený Peters, jenž byl od konce roku na hostování právě v Mladé Boleslavi.

Trh se otevírá! Sledujte přestupy v Tipsport extralize ONLINE >>>

Bělorusovi Graborenkovi se Slovákem Kotvanem neprodloužil klub po jejich první sezoně v Liberci smlouvy. Jen jediný ročník strávil pod Ještědem rovněž Marosz. Již dříve oznámil vítěz základní části minulého ročníku extraligy odchody útočníků Lukáše Krenželoka a Jana Ordoše.

Novou posilou obranných řad je Slovák Mislav Rosandič z Hradce Králové, jenž od ledna hostoval ve Vítkovicích.

Co si o změnách v Liberci myslíte vy? Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz >>>

Bílí Tygři Liberec Vše o klubu ZDE

Ostřílený útočník Lukáš Krenželok se po šesti letech loučí s organizací Bílých Tygrů, se kterými zažil nejúspěšnější období kariéry
Ostřílený útočník Lukáš Krenželok se po šesti letech loučí s organizací Bílých Tygrů, se kterými zažil nejúspěšnější období kariéry

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
2
Finále
Články odjinud


Články odjinud