11. prosince 2020 • 20:40

SESTŘIHY: Šok pro Třinec! Prohrál s Motorem. Sparta - Vítkovice 5:2

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři zápasy 26. kola a dvě dohrávky hokejové Tipsport extraligy vyplnily páteční večer. Rozjetá Plzeň doma narazila s Olomoucí, která porazila Indiány 2:1 v prodloužení. Poslední České Budějovice si připsaly první domácí výhru v sezoně (2:1 v prodloužení) a rovnou proti vedoucímu Třinci! Hradec Králové uspěl proti Karlovým Varům, který uštědřil porážku 3:4 a zastavil jejich vítěznou sérii. O skvělou šňůru přišla také Mladé Boleslav, která padla 2:3 v Liberci. Sparta na domácím ledě vyhrála 5:2 nad Vítkovicemi a připsala si třetí výhru za sebou.



Hanáci loupili v Plzni, druhý bod trefil Valský

Plzeň tak ukončila čtyřzápasovou sérii výher po teprve druhé porážce na vlastním stadionu v sezoně. Olomouc vyhrála teprve potřetí z posledních devíti zápasů. V útoku Indiánů debutovali v extralize sedmnáctiletý Jan Slanina a o rok starší Vojtěch Šuhaj. V dresu Hanáků se dočkal prvního startu v nejvyšší soutěži obránce Lukáš Mareš, který jim vypomáhá z prvoligové Jihlavy.

Oba týmy se potýkají s řadou absencí, což dokumentovalo dění v první třetině. Domácí i hosté promarnili shodně dvě přesilové hry. Aktivnější směrem dopředu byli Indiáni. Po Kodýtkově akci však ztroskotal dorážející Straka na Lukášovi. Olomoucký gólman se předvedl také v 18. minutě, kdy vkleče nedovolil skórovat zblízka zakončujícímu Vráblíkovi.

Po pauze domácí přidali a Kohouti jen díky Lukášovi přečkali střelu Poura, kterému při přečíslení dvou na jednoho ideálně přihrál Kantner. Ve 27. minutě osamocený Kodýtek napálil z pravého kruhu brankovou konstrukci. Následně musel konečně pořádně zasahovat i Frodl, strážce plzeňského brankoviště ranou švihem neprostřelil mladý útočník Tomajko. Poté vrcholil nápor Indiánů, během přesilovky ve 34. minutě ale po výjezdu Gulaše před branku ztroskotal v dobré pozici na Lukášovi Suchý.

Tlak domácích pokračoval také ve třetí dvacetiminutovce. Na nebezpečné pokusy Suchého, Kantnera a Poura nedokázali hosté odpovědět při vyloučení Stříteského a ve 49. minutě udeřilo na druhé straně. Po přesné přihrávce Langa z levé strany zaznamenal pohodlně Gulaš vedoucí gól.

V 53. minutě zahrozil z akce dvou na jednoho ranou švihem Olesz a záhy mohl po přihrávce Kracíka z mezikruží rozhodnout Stříteský. Šanci neproměnil a naopak v 55. minutě tečí Dujsíkova nahození vyrovnal Kolouch na 1:1. Stejného střelce v další příležitosti vychytal Frodl a prodlužovalo se. V 63. minutě napálil nejprve Ondrušek horní tyč a Valský pohotovou dorážkou rozhodl.

Ohlasy trenérů

Jiří Hanzlík (Plzeň): „Klasický zápas s Olomoucí. Nebyl moc hezký na koukání. První třetinu jsme hráli špatně s pukem. Bylo to nekoukatelné. Pak se náš výkon zlepšoval. Ve třetí třetině jsme šli do vedení. Tam to pak chtělo jít do vícebrankového náskoku. Pak si myslím, že bychom ten zápas vyhráli. Dostali jsme nešťastný gól na 1:1 a prodlužovalo se. To už nechci hodnotit. Propásli jsme první dvě přesilovky. Měli jsme víc střílet. Pak už nebyly sehrané špatně. Už jsme měli gólové šance, ale neproměnili jsme je. Dnes jsme si tím nepomohli, v takovém úporném zápase je to škoda.“

Zdeněk Moták (Olomouc): „Je to výhra ubojovaná a umlácená. Byla tam obětavost, jak je naším dobrým zvykem. Vzali jsme si zpět to, co jme dali domácím u nás. Vývoj byl dnes trochu jiný. Přijeli jsme v nedobrém rozpoložení. Bojovností, nasazením a všemi atributy, které olomoucký hokej zdobí, jsme tady získali dva body. Jsme šťastný a klukům děkuji. Pro nás krásná práce. Snažili jsme se hrát poctivě do obrany celých šedesát minut a vyrážet do nebezpečných kontrů. To se nám dařilo, trochu jsme měli problémy ve třetí třetině. Skvělé bylo, že jsme dokázali odpovědět na vedoucí gól domácích. Výborně zachytal Honza Lukáš, musím ho pochválit. Měli jsme spoustu zblokovaných střel, obranná práce byla dnes výborná.“

SESTŘIH: Plzeň - Olomouc 1:2p. Hanáci dokonale zaskočili rozjeté Západočechy
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 48:05. Gulaš

Hosté: 54:51. Kolouch, 62:19. Valský

Sestavy

Domácí: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Budík, Stříteský, Vráblík, Kvasnička, Lang – Suchý, Kracík (A), Gulaš (C) – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Pour, Rob, Kantner – Slania, Stach, Šuhaj.

Hosté: Lukáš (Konrád) – Švrček, Škůrek, Valenta, Dujsík, Ondrušek (A), Mareš – Burian (C), J. Knotek (A), V. Tomeček – Bambula, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – Tomajko, Kusko, Gřeš.

Rozhodčí

Pražák, Veselý – Malý, Pešek

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

První domácí triumf Motoru vystřelil Slováček

Domácí tým si zvedl sebevědomí, když v úvodu ubránil početní výhodu soupeře po zcela zbytečném vyloučení Suchánka. Další minuty byly vyrovnané. První velkou šanci měl třinecký Stránský, jenž dostal přihrávku od zadního mantinelu, ale sám před brankou nepřekonal pozorného Pateru. Nebezpečnou střelou švihem z pravé strany se prezentoval také Jihočech Raška, betonem ji zastavil Štěpánek. Přesilovku před první sirénou nevyužil ani Motor.

Druhá třetina začala svižněji. Skóre však neotevřel zblízka Doležal ani vzápětí na protější straně Roman po spolupráci s bratry Kovařčíky. Nápřahem od modré čáry zahrozil také třinecký obránce Musil, v roli falešného křídla se zkoušel prosadit budějovický Plášil. Při současném vyloučení Růžičky a Kundrátka se domácí trochu zalekli nabídnuté příležitosti a příliš neohrozili Štěpánka.

Šest vteřin před vypršením další přesilovky si řekl o trestné střílení Přikryl, jenže zaváhal při jeho provedení. První trefu si připsal teprve Michnáč při hře čtyři na čtyři. Na jeho střelu z pravého kruhu byl klečící Štěpánek krátký.

Do třetího dějství šel Třinec s bonusem pětiminutové přesilovky po Přikrylově prohřešku. V oslabení se málem prosadil bojovník Venkrbec, do úniku se dostal také Michnáč, ale hosté dokázali srovnat - zblízka doklepával Marcinko. Střela Stránského v dalším průběhu pouze prošla napříč brankovištěm. Stejný hráč trefil tyčku krátce po návratu Pýchy z trestné lavice.

Po třinácti vteřinách nastaveného času neproměnil Stránský trestné střílení po Pýchově faulu. Na konci první minuty nedal trestné střílení ani Slováček, který nakonec rozhodl v samostatném úniku.

Ohlasy trenérů

Václav Prospal (České Budějovice): „Proti vedoucímu celku tabulky to byla velká výzva a moc mě těší, že jsme dokázali držet krok s tak kvalitním soupeřem. Podali jsme parádní, obětavý výkon, podepřený vynikajícím brankářem. Kluci dodrželi, co jsme si řekli před zápasem. Odmakali celých šedesát minut plus prodloužení. Pokud budeme hrát tímto stylem, můžeme se měřit s kýmkoliv.“

Václav Varaďa (Třinec): „Z výsledku jsem zklamaný. Bylo bojovné utkání, domácí hráli nesmírně obětavě a velmi nám ztěžovali hru v jejich pásmu. My jsme nenaložili dobře s přesilovkami. Ve třetí části šel výkon nahoru, kluci zamakali a pomohla nám pětiminutová přesilovka, z níž jsme dokázali vyrovnat. Vítězství viselo na vlásku, ale netrefili jsme otevřenou bránu a v prodloužení nedali trestné střílení, proto máme jenom bod. Domácí tým podržel brankář (Patera) v důležitých chvílích.“

SESTŘIH: České Budějovice - Třinec 2:1p. Nováček zaskočil lídra tabulky. Sebral mu dva body
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 35:24. Michnáč, 62:12. Slováček

Hosté: 43:27. Marcinko

Sestavy

Domácí: Patera (Strmeň (A)) – Slováček, Vydarený (A), Plášil, Pýcha (C), Pavel, Lytvynov, Suchánek, Roth – Jonák, Venkrbec, Christov – Z. Doležal, R. Přikryl, Raška I – Gilbert, Michnáč, D. Voženílek – Karabáček.

Hosté: Štěpánek (Kořenář) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Zadina, Marcinko, Hrňa – Roman, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Jašek, Dravecký (A).

Rozhodčí

Hejduk, Pilný – Lučan, Kis

Stadion

Budvar aréna

Návštěva

156 diváků

Dvougólový Lev ukončil Energii sérii

První větší příležitost v souboji týmů z první šestky měli ve třetí minutě Východočeši a po střele Zámorského rovnou zvonila tyč karlovarské branky. Na druhé straně Koblasa o čtyři minuty později po nacvičené přesilovkové akci neprostřelil z levého kruhu Mazance. Poprvé se měnilo skóre v 17. minutě, když Kevin Klíma nezištně přihrál najíždějícímu Hronkovi a ten přesně trefil puk nad Novotného levé rameno.

Úvod druhého dějství patřil hostům, šance Kellyho Klímy a Perreta nadvakrát skvěle zlikvidoval strážce domácí branky. Západočeši do poloviny zápasu vážněji zahrozili pouze Skuhravým, který nebezpečně v předbrankovém prostoru tečoval nahozený puk. Ve 31. minutě se domácím podařilo vyrovnat při vyloučení Smoleňáka, když Kašeho nahození prošlo shlukem hráčů až za Mazancova záda. Východočeši si však díky krásné kombinaci Zámorského s Cingelem již po další minutě vzali své vedení zpět. Po obdržené druhé brance Karlovarští přidali na aktivitě a ve 37. minutě rovněž po pěkné kombinaci na jeden dotek v podání první formace srovnal Hladonik.

Misky vah na stranu Mountfieldu opět překlopil ve 49. minutě Lev, který bombou od modré čáry využil přesilovku při vyloučení Pulpána. V 51. minutě navíc právě jeho zaváhání ve vlastním obranném pásmu potrestal opět Lev. Když šest minut před koncem základní doby využil přesilovku Koblasa, byli domácí zpět ve hře. Královéhradečtí si však koncovku pohlídali. Domácím k vyrovnání nepomohla ani 67 vteřin trvající hra bez gólmana.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Myslím, že to bylo vyrovnané utkání, které rozhodovaly maličkosti. V náš neprospěch dnes rozhodlo hlavně to, že jsme pustili Hradec třikrát do vedení, což jsme rozhodně nechtěli. Chtěli jsme vstřelit první branku a nebo alespoň držet nerozhodný stav co nejdéle. Pustit třikrát Hradec do vedení, aby se mohl soustředit na tu svou důslednou a agresivní obranu se silovými hráči, tak to bylo pro nás potom extrémně těžké. Vrátili jsme se dvakrát do zápasu, potom jsme udělali zbytečný faul a po naší vyhrané buly jsme dostali další a rozhodující branku. Dnes jsme udělali o tu jednu chybu víc a potřetí už se nám to dotáhnout nepodařilo. Do dalších zápasů potřebujeme lépe vstoupit, abychom nemuseli pořád dotahovat náskoky soupeřů. Stojí nám to potom hrozně moc sil. Jak jdou ty zápasy rychle za sebou, tak se to potom každý zápas nepovede.“

David Kočí (Hradec Králové): „My jsme rádi za vítězství, protože Karlovy Vary hrají samozřejmě dobrý hokej, jsou nepříjemným soupeřem a těžko se proti nim hraje. Jsme proto rádi, že jsme dnes utkání zvládli. Hráli jsme disciplinovaně systém, to znamená dobře zezadu a ze zajištěný obrany. Proto jsme dnes vyhráli.“

SESTŘIH: Karlovy Vary - Mountfield HK 3:4. Energie přišla o sérii, rozhodl Lev dvěma góly
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 30:20. D. Kaše, 36:19. Hladonik, 53:42. Koblasa

Hosté: 16:26. Hronek, 31:39. Cingel, 48:49. Lev, 50:50. Lev

Sestavy

Domácí: F. Novotný (Hamrla) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – Hladonik, D. Kaše, Flek – M. Zabloudil, T. Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

Hosté: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Hronek, Šalda, F. Pavlík (A), Jank, Zámorský – R. Pilař, Orsava, Cingel – Kelly Klíma, J. Sklenář, V. Růžička – Smoleňák (C), Perret, Koukal – Kevin Klíma, Lev, M. Zachar – Jergl.

Rozhodčí

Jeřábek, Vrba – Zíka, Šimánek

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Jubilant Pech. V 900. duelu bral tři nahrávky

Hosté v O2 areně postrádali potrestaného kapitána Romana Poláka i nejproduktivnějšího hráče Lakatoše, i tak byli ale v úvodu aktivnější. Brankář Sparty Machovský měl více práce než jeho protějšek Svoboda, poradil si ale i s nepříjemnou střelou Tršky.

Vítkovice následně nevyužily první přesilovou hru, poté hrály v šesti a přestože oslabení přestály, než se stihl Werbik vracející se z trestné lavice zapojit do hry, inkasovaly. Skóre otevřel Košťálek, jenž překonal Svobodu střelou od mantinelu.

Úvod druhé části patřil Spartě, vítkovický gólman však svůj tým několikrát podržel. Inkasoval paradoxně až při přesilovce hostů, kdy Pechovu akci dokončit dorážející Buchtele. Ostravský klub tak v oslabení inkasoval již pátý gól v sezoně, nejvíce ze všech týmů.

Vítkovice mají suverénně nejhorší využití přesilových her v extralize, tentokrát však trest Pražanů dokázaly proměnit ve snížení. Machovského z dorážky překonal Kalus a připsal ve druhém startu první extraligový gól v kariéře. Sparta však dokázala rychle získat dvoubrankové vedení zpět, faul Dočekala potrestal Horák.

Ideální šanci zdramatizovat duel měli hosté na přelomu druhé a třetí třetiny. Němeček dostal pětiminutový trest za úder hlavou, následně byl na čtyři minuty vyloučen i Dvořák. Vítkovice hrály 140 sekund v pěti proti třem, skórovat však nedokázaly. Nejblíže gólu byl Mikyska, který trefil tyč.

Pražané kritické chvíle přežili, v 51. minutě ale po vydařené individuální akci snížil Marosz a zadělal na drama. Hosté se tlačili do útoku, místo vyrovnání ale inkasovali. Po rychlém protiútoku se prosadil kapitán Řepík, poslední slovo měl poté Sukeľ. Sparta tak soupeři oplatila porážku z prvního vzájemného souboje.

Jubilejní 900. utkání v extralize odehrál ostřílený sparťan Lukáš Pech, který se ve svém velkém zápase podílel na výhře Pražanů třemi asistencemi.

Ohlasy trenérů 

Josef Jandač (Sparta): „Jsme velice rádi, že jsme získali tři body, protože jsme dnes nebyli lepším týmem. Ale zvládli jsme utkání, které jsme neodehráli úplně nejlépe, a to je hrozně důležité. Některé zápasy, které se nám doma nepovedly, jsme ztratili. Dnes jsme ale byli maximálně efektivní. Každá změna dá mužstvu alespoň krátkodobě kyslík a na Vítkovicích to bylo vidět, hrály urputně a byly velice nepříjemným soupeřem. Nenechaly nám tolik prostoru a my jsme některé situace přehrávali.“

Miloš Holaň (Vítkovice): „Výsledkově to pro nás není dobrý zápas, pět inkasovaných gólů je hodně. Nejradši bych řekl, že jsme hráli špatně a vyhráli, ale je to naopak. Nasadili jsme zase další mladší hráče, protože Lakatošovi se narodilo dítě, tak s námi necestoval. V první třetině jsme udělali taktickou chybu při prostřídání beků a Sparta nám dala z přesilovky gól, pak jsme ale pomalu vyrovnávali hru až do momentu, kdy jsme za stavu 3:1 mohli v pětiminutové přesilovce, navíc poté více než dvě minuty dvojnásobné, skórovat. Tam nám to ale uteklo. Rozdíl byl v zakončení, Sparta na to má hráče. Věřím, že je máme i my a až se všichni dají do kupy, bude to lepší. Sparta využila přesilovky, prosadila se i v oslabení, což by se nám nemělo stávat. Když jsem si myslel za stavu 3:2, že půjdeme do power play, tak jsme udělali dvě individuální chyby a zápas ztratili.“

SESTŘIH: Sparta - Vítkovice 5:2. Jubilant Pech. V 900. utkání si připsal tři nahrávky
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 11:18. Košťálek, 33:45. Buchtele, 36:15. Horák, 56:56. Řepík, 58:19. Sukeľ

Hosté: 34:10. M. Kalus, 50:51. Marosz

Sestavy

Domácí: Machovský (Neužil) – Němeček, M. Jandus, Polášek, Košťálek, Tomáš Dvořák, Kalina, Piskáček (A) – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Buchtele, Tomášek, Rousek – Říčka, Pech (A), Šmerha – Zikmund, Sukeľ, Dvořáček.

Hosté: Mi. Svoboda (Dolejš) – L. Kovář, Trška, Štencel, Kubeš, Koch, R. Černý, Machů – Schleiss (A), Hruška (C), Werbik – Dej (A), Marosz, M. Kalus – Dočekal, Baláž, Mallet – Lednický, J. Mikyska, Fridrich.

Rozhodčí

Mrkva, Šindel – Bryška, Axman

Stadion

O2 arena (Praha - Vysočany)

Bruslařům skončila rekordní šňůra

Utkání začalo opatrně z obou stran a hra se odehrávala především ve středním pásmu. Do první vážnější šance se tlačil domácí Rachůnek, Krošelj byl ale na místě. Na druhé straně zase Kváču prověřil Šťastný. První přesilovku v utkání si zahrál Liberec a dokázal ji proměnit ve vedoucí gól: Filippiho střelu dorazil na Krošeljova záda důrazný Bulíř.

Mladá Boleslav ale odpověděla rovněž v přesilové hře, když Zbořilovu parádní přihrávku usměrnil do sítě Lunter. A za necelé dvě minuty už hosté vedli, nenápadnou střelou z otočky se prosadil Bičevskis. Vedení Středočechů mohl vzápětí ještě navýšit Najman, Kváča ho ale vychytal.

V úvodu druhé části si připsal výborný zákrok také Krošelj, který bleskovým přesunem sebral gól Filippimu. Bílí Tygři se ale vyrovnání dočkali hned vzápětí. Průžek nastřelil kotouč do skrumáže před brankou a odtud ho dorazil až za brankovou čáru Hrabík. Jeho gól ještě musel posvětit videorozhodčí.

Vyrovnávací trefa domácí nabudila a zanedlouho se radovali znovu. Birner ideálně našel z druhé vlny sjíždějícího obránce Havlína a ten nádhernou ranou překlopil vedení opět na stranu Libereckých. Rychlé vyrovnání měl na hokejce Flynn, Kváčovi však proti jeho střele pomohla pravá tyč. V závěru druhé části mohli udeřit znovu Severočeši, Filippi ale z ideální pozice mezi kruhy Krošelje nepřekonal.

Na začátku třetí třetiny měl po chybě domácích v rozehrávce obrovskou šanci Jääskeläinen, sám před Kváčou ale neuspěl. Na druhé straně byl v dobré pozici Pekař, jehož pokus jen těsně minul Krošeljovu branku. Mladoboleslavští poté zvýšili obrátky a v početní výhodě byl blízko vyrovnání Zohorna, Kváču ale ani nadvakrát nepřekonal.

I nadále byli hosté aktivnější a další velkou příležitost měl Šťastný, liberecký brankář ale znovu fantasticky zasáhnul. V samém závěru to ještě Bruslaři zkusili bez brankáře, domácí už však svou výhru uhájili.

Ohlasy trenérů

Patrik Augusta (Liberec): „Velice dobře jsme zápas začali. Úvodní minuty byly v naší režii a po zásluze jsme šli do vedení. Soupeř nám pak ale rovněž v přesilovce vyrovnal a hned vzápětí šel do vedení. To nás trochu srazilo zpátky, ve druhé třetině se nám ale podařilo vstřelit dvě branky a znovu strhnout vedení na naší stranu. To nakonec utkání rozhodlo.“

Radim Rulík (Mladá Boleslav): „Úvod utkání vyšel lépe domácím a po zásluze šli do vedení. Pak jsme ale převzali otěže zápasu my a utkání dvěma góly otočili. O výsledku zápasu ale rozhodla druhá třetina, kde jsme Liberci umožnili vrátit se zpátky do zápasu a skóre znovu otočit. Ve třetí třetině už se pak domácí uchýlili spíše k bránění svého náskoku, i přesto jsme měli několik hodně dobrých šancí. Bohužel jsme je ale nedokázali proměnit a Liberec si za velkou obětavost výhru zasloužil.“

SESTŘIH: Liberec - Mladá Boleslav 3:2. Bruslaři opět neuspěli pod Ještědem, padli po rekordní sérii
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:47. Bulíř, 22:25. Hrabík, 26:31. Havlín

Hosté: 12:36. Lunter, 14:07. Bičevskis

Sestavy

Domácí: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), Knot, Rosandić, Havlín, Derner, Kolmann, T. Hanousek – Birner (A), Filippi, Lenc – A. Musil, Bulíř, R. Pavlík – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), J. Vlach – Průžek, Hrabík, Pekař.

Hosté: Krošelj (J. Růžička) – Šidlík, Ševc (C), Allen, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Moravec – Lunter, R. Zohorna, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Cienciala, Bičevskis.

Rozhodčí

Hodek, Kika – Kajínek, Hynek.

Stadion

Home Credit Arena, Liberec

Hokejisté Sparty se radují z gólu Romana Horáka (vpravo)
Hokejisté Sparty se radují z gólu Romana Horáka (vpravo)

Z V VP PP P Skóre B
1. Sparta 52 32 3 6 11 194:116 108
2. Třinec 52 31 4 5 12 187:130 106
3. M. Boleslav 52 26 6 7 13 167:126 97
4. Liberec 52 24 8 5 15 152:118 93
5. Plzeň 52 24 6 7 15 170:128 91
6. Mountfield 52 26 4 3 19 144:127 89
7. Pardubice 52 21 7 4 20 141:146 81
8. Vítkovice 52 20 4 6 22 130:142 74
9. Brno 52 19 5 6 22 144:152 73
10. K. Vary 52 17 8 6 21 145:176 73
11. Litvínov 52 17 8 5 22 133:146 72
12. Olomouc 52 14 6 5 27 105:156 59
13. Zlín 52 11 3 4 34 108:178 43
14. Č. Budějovice 52 6 4 7 35 128:207 33

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud