Pavel Ryšavý
3. ledna 2022 • 18:59

Nakládalův odchod z Pardubic: Nejdřív hádka, pak konec. Do Hradce nemůže

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dál bez kapitána. Pardubice v pondělí oznámily, že Jakub Nakládal ukončil z osobních důvodů smlouvu. Hráč situaci komentovat odmítl. Ani klub nic dál rozvádět nechtěl. Ovšem podle několika zdrojů deníku Sport byl Nakládal u bouře v kabině po debaklu s Motorem 1:6. Mělo dojít k ostřejší výměně názorů mezi ním a členem vedení. A spekulace, že by rodák z Hradce Králové zamířil hned do tábora největšího rivala? Padá. Proč? 



Na jaře 2020 podepsal Jakub Nakládal tříletou smlouvu v Pardubicích. Pár let zpátky plánoval návrat do Dynama s kamarádem Janem Kolářem. Domů. Znovu zažít slávu, velké bitvy, kdy se hraje nahoře, tak vypadaly sny. „Přišel hrát o titul,“ pyšně hlásil majitel Petr Dědek, když Nakládala klub představoval.

Jeho smlouva je nyní minulostí, v půlce byla zrušena.

Klub zprávu oznámil v pondělí: „Obránce Jakub Nakládal po vzájemné dohodě ukončil z osobních důvodů svoji smlouvu s naším klubem,“ stojí ve strohém vyjádření. O důvodu ani slovo. „Domluvili jsme se, že nic víc, než je v prohlášení, říkat nebudeme,“ odvětil majitel Dědek deníku Sport. Stejnou odpověď dal i Nakládal, nic komentovat nebude.

„Můžeme potvrdit, že proběhlo setkání mezi klubem, hráčem a naší agenturou, jehož výsledkem je dohoda o ukončení Jakubova angažmá v Dynamu. Žádné další informace nebudeme komentovat,“ nepřisvítil ani hráčův zástupce Robert Spálenka.

Podle tři zdrojů deníku Sport se ovšem v pátek, po porážce s Českými Budějovicemi 1:6, odehrávalo v kabině mytí hlav.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud