7. ledna 2022 • 20:30

SESTŘIHY: Sparta vyloupila Vítkovice, Boleslav zabrala. Olomouc - Zlín 4:0

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V novém roce zůstávají zatím neporažení. Hokejisté Sparty zvítězili ve 39. kole Tipsport extraligy 4:1 na ledě Vítkovic a připsali si třetí výhru v řadě. Ostravané nebodovali teprve podruhé za šestnáct zápasů. Závěr duelu s Pražany okořenila série bitek. Mladá Boleslav doma přestřílela Litvínov 4:3 a připsala si tříbodovou výhru po dvou porážkách. Poslední Zlín nevyužil příležitosti dohnat Kladno, na hřišti Olomouce prohrál jasně 0:4. Brněnská Kometa porazila České Budějovice 4:2 a ukončila sérii tří proher za sebou. Stejným skóre skončilo také utkání v Pardubicích, kde Dynamo přehrálo Karlovy Vary.



Mocný nástup Pražanů a příval emocí na závěr

Spartě vyšla úvodní dvacetiminutovka. Uběhlo deset minut hry, když Moravčíkovo nahození od modré čáry před gólmanem Stezkou tečoval Thorell a pražský celek vedl. Krátce nato byl vyloučen domácí kapitán Polák a sparťané trestali pohlednou kombinací. Kaše přihrávkou do druhé vlny našel Buchteleho, ten poslal z první puk přímo před branku, kde číhal osamocený Thorell a zblízka pohotově doklepl kotouč do odkryté klece.

Jandačův výběr vzápětí udeřil potřetí. Po 129 sekundách od druhého zásahu Sparta podruhé využila přesilovku, když Horák nezištnou nahrávkou přes šíři kluziště nabil Řepíkovi, jenž střelou bez přípravy z hranice levého kruhu propálil Stezku.

Zatímco v první třetině měli převahu Pražané, ve druhé části Vítkovičtí přidali a obraz hry se obrátil. Po vyloučení Sobotky pálili nebezpečně obránce Solovjov i Lakatoš, leč bez gólového efektu. Domácí se dočkali v čase 26:45, kdy se nekompromisní ranou od modré čáry prosadil Solovjov, který po příchodu do Vítkovic skóroval už popáté. Kontaktní gól měl na holi Plášil, po jeho tvrdé střele puk směřoval za Salákova záda, ale Spartu zachránil jeden z beků.

Pražané dvougólový náskok ve třetím dějství zkušeně kontrolovali. Domácí se do šancí dostávali zřídka. Za zmínku stál pokus Chlána, kdy puk zazvonil na horní tyčku. Poté ale sparťanský tým potřetí v utkání využil přesilovku zásluhou Horáka a zvítězil 4:1. V závěru ještě plály emoce. Diváci byli svědky bitky Bittena s Miklišem či Kaluse s Buchtelem a dalších několika šarvátek krátce před koncem.

Vítkovice vyšly naprázdno teprve podruhé z posledních šestnácti zápasů. Naopak pražský celek potvrdil, že se mu stadionech soupeřů daří. Venku zvítězil popáté z posledních šesti utkání.

Ohlasy trenérů

Miloš Holaň (Vítkovice): „Měli jsme špatný vstup do zápasu a ve druhé třetině nám pak nevyšly přesilové hry, v nichž jsme se trochu mohli přiblížit průběžnému výsledku 1:3. Celé utkání se odvíjelo od první třetiny, za kterou jsme si nezasloužili bodovat. Závěr byl emoční. První dvě bitky byly férové, ale ten konec byl asi zbytečný.“

Josef Jandač (Sparta): „Do zápasu jsme vstoupili dobře a první třetina nejspíš rozhodla. Stejně tak jako přesilovky a ubráněná oslabení. Co se týče rvaček v závěru, ty jsme nevyvolávali, ale přece si nenecháme rozbít hubu... Opět se nám povedlo vyhrát, pomohl nám zrušený turnaj v Davosu. Měli jsme čas na dobrý trénink a do hry se nám vrátili někteří hráči. Už nehrajeme v šibeničním termínu, takže je to pro nás lepší.“

SESTŘIH: Vítkovice - Sparta Praha 1:4. Hosté vykročili za vítězstvím třemi góly v první třetině
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 26:45. A. Solovjov

Hosté: 09:39. E. Thorell, 13:10. E. Thorell, 15:19. M. Řepík, 51:17. R. Horák

Sestavy

Domácí: Stezka (Dolejš) – A. Solovjov, R. Polák (C), Galvinš, Plášil, P. Koch, L. Kovář, Gewiese – L. Krenželok (A), J. Hruška (A), Lakatoš – Dej, Marosz, Roberts Bukarts – Bitten, Flick, M. Kalus – Fridrich, Chlán, Bernovský.

Hosté: Salák (Machovský) – Moravčík, Mikliš, A. Polášek (A), T. Pavelka, Tomáš Dvořák, M. Jandus – Buchtele (A), Sobotka, Chlapík – E. Thorell, R. Horák, M. Řepík (C) – D. Kaše, D. Voženílek, M. Forman – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček – J. Konečný.

Rozhodčí

Hejduk, Pilný – Lučan, Kis

Stadion

Ostravar aréna

Návštěva

1 000 diváků

Eberle prvním gólem trefil výhru

První přerušení hry od úvodního buly přišlo po čtyřech minutách a šesti vteřinách a postaral se o něj gólem hostující Kudrna. Lukeš jej našel mezi kruhy a slovenský útočník přesnou střelou zápěstím překonal Jana Růžičku. Za Mladou Boleslav mohl odpovědět v přesilové hře Šťastný, ale v dobré pozici netrefil ideálně puk a Godla jeho šanci pokryl.

Co se Bruslařskému klubu nepovedlo v první početní výhodě, to zvládl hned po třech vteřinách druhé přesilovky. Už ve druhé třetině si volný puk po vyhraném buly našel nejproduktivnější hráč domácích Kousal a ve 24. minutě bylo vyrovnáno.

Rozjetá Mladá Boleslav šla poté do vedení. Po důrazu na brankovišti se ze svého čtvrtého gólu v sezoně radoval Raška. Uběhlo ale pouze 24 sekund a bylo znovu vyrovnáno. Domácí nezachytili útok Vervy, před brankou se najednou zjevil obránce Balinskis a překonal Růžičku.

Do kabin šli nakonec veselejší přeci jenom domácí, když druhou přesilovku v zápasu využil Šťastný, jenž otřel svou střelu o Balinskisovy kalhoty.

Po 14 vteřinách třetí části hry se dostal k puku Estephan a svou první střelou v zápase opět poslal zápas do remízového stavu. Rozhodnutí přišlo necelé dvě minuty před koncem, kdy se po kombinaci Kousala s Najmanem trefil poprvé v mladoboleslavském dresu Eberle, který přišel před sezonou z Plzně.

Ohlasy trenérů

Pavel Patera (Mladá Boleslav): „Neměli jsem dobrý vstup do zápasu, Litvínov byl v první třetině lepší a nás podržel gólman, takže stav byl jenom 0:1. V druhé třetině už jsme byli lepším týmem my a v závěru se štěstí přiklonilo na naši stranu. Po dvou prohrách jsme chtěli bodovat a jsem rádi, že se nám to povedlo.“

Vladimír Růžička (Litvínov): „První třetina byla z naší strany dobrá, ale mohli jsme si zápas rozehrát výsledkově ještě lépe. Hokej se hraje na góly a my jsme v rozhodujících momentech propadli, přitom jsme jeli dvakrát sami na brankáře. Za stavu 3:3 jsme tam na konci nesmyslně propadli. Je to pořád stejné. Nevydržíme prostě hrát celých šedesát minut, nechápu proč.“

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Litvínov 4:3. Eberle v závěru rozhodl o tříbodové výhře Bruslařů
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 23:33. P. Kousal, 30:45. Adam Raška I, 35:07. D. Šťastný, 58:07. Jan Eberle

Hosté: 04:06. Kudrna, 31:09. Balinskis, 40:14. Estephan

Sestavy

Domácí: J. Růžička (M. Schwarz) – Bernad, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Šidlík, Lintuniemi – Kotala, Fořt, D. Šťastný – Kelemen, Adam Raška I, Pospíšil – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský (A) – Grim.

Hosté: Godla (Neužil) – D. Kolář, Irving, Balinskis, Strejček, Demel, Stříteský, Hrbas – P. Straka (A), Estephan, M. Havelka – Kudrna, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – M. Chalupa, Sukeľ, Jarůšek – Zygmunt, Fronk, P. Svoboda.

Rozhodčí

Kubičík, Šindel – Frodl, Komárek

Stadion

Návštěva

994 diváků

Skolení Beranů řídíl skvělý Nahodil

Domácí se dostali do vedení ve 4. minutě zásluhou první útočné formace, která vytvořila před Kašíkem velký závar a z dorážky se prosadil Tomeček. Zvýšit mohl vzápětí v přesilové hře Krejčí, ale zlínský brankář tentokrát dobře zasáhl. Další velké šance přišly v olomoucké přesilové hře pěti proti třem, jenže oba Káňovy nadějné pokusy zastavila levá tyčka Kašíkovy branky a zbytek akcí domácí překombinovali.

Hostujícího brankáře pak pořádně protáhla také prudká Škůrkova střela od modré čáry. Svou převahu olomoučtí hráči potvrdili před koncem první třetiny, kdy tečoval za Kašíkova záda Řezníčkovo nahození od modré čáry Nahodil. Zlín v první třetině příliš nebezpečný nebyl a brankář Konrád moc práce neměl.

Do druhé části Zlín vstoupil aktivně, jenže žádnou velkou příležitost z toho ani tentokrát nevytěžili. Gól mohl naopak padnout na druhé straně hřiště, kde Bambula z levé strany zamířil do horní tyčky. První velkou šanci si hosté vypracovali v přesilové hře přesně v polovině základní hrací doby, Konrád však dobře zasáhl a puk do sítě nadvakrát nepustil.

Hosty nadále držel brankář Kašík, který předvedl skvělý zákrok proti vyložené šanci Krejčího při přečíslení dvou proti jednomu. Zlínský brankář pak uspěl také po samostatném úniku Bambuly, když olomouckému útočníkovi vystihl kličku do forhendu.

Třetí gól přidali domácí na začátku třetí třetiny, kdy měl Nahodil dostatek času i prostoru k tomu, aby zamířil přesně do levého horního rohu. Navýšit vedení mohl vzápětí Krejčí, ale z bezprostřední blízkosti puk do sítě neusměrnil. Čtvrtou branku přidal až o chvíli později Burian, který střelou z levého kruhu využil Nahodilovu křížnou přihrávku.

Poté ve zlínské přesilovce mířil nepřesně Okál, stejně tak Ondrušek na druhé straně hřiště. Okál měl v početní převaze ještě jednu šanci, když tečoval střílenou přihrávku těsně vedle branky. Ani do třetice pak Okál neuspěl, sám před Konrádem se místo zakončení pokoušel o kličku a olomoucký brankář úspěšně zasáhl.

Další gól mohl vzápětí přidat Tomeček, jenže netrefil puk ideálně a zamířil těsně vedle. Blízko hattricku byl těsně před koncem zápasu Nahodil, Huf jeho příležitost ale zmařil.

Ohlasy trenérů

Zdeněk Moták (Olomouc): „Během celého zápasu jsme si vypracovali dostatek nejen střeleckých, ale i brankových příležitostí, bohužel jsme jich nedokázali proměnit víc. Pořád je to regionální derby a ani za stavu 2:0 nemůžete nastupovat do třetí třetiny s tím, že už je hotovo. Uklidnil nás potom až třetí vstřelený gól. Pak už jsme zápas dovedli do vítězného konce tak, jak jsme potřebovali. Musím to zaklepat, vždycky máme vyrovnané hektické závěry zápasů a konečně jsme si to v klidu uhráli. Jediná malá kaňka může být to, že jsme i přes dostatek šancí nedokázali proměnit ani přesilovku pět na tři, ani další početní výhody. To se ale promíjí lépe, když se vyhraje, než kdyby byl výsledek opačný.“

Luboš Jenáček (Zlín): „Olomouc dnes vyhrála zaslouženě, hrála výborně a byla jasně lepší. My jsme dnes nebyli produktivní a ani jsme si nevytvořili moc šancí. Naše přesilovka je pak pro nás téma samo o sobě. Navíc máme v posledních zápasech hodně vyloučení a proti tak kvalitním přesilovkám je to těžké bránit. S tím, jak málo dáváme gólů, byl pro zápas stav 0:2 po první třetině určující. Když prohráváme o dva nebo tři góly, tak kluci už cítí, že dobrý výsledek je daleko. Dnes rozhodla první třetina. Potom jsme s tím ještě něco zkusili udělat, ale jakmile padl třetí gól, soupeř zápas v exhibičním tempu a před výbornou atmosférou ho dotáhl zaslouženě do vítězného konce.“

SESTŘIH: Olomouc - Zlín 4:0. Jasná výhra Hanáků, zářil jubilant Nahodil
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 03:01. V. Tomeček, 17:54. Nahodil, 42:54. Nahodil, 45:31. Burian

Hosté:

Sestavy

Domácí: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), T. Černý, Švrček, A. Rutar, Řezníček, Škůrek – J. Káňa, David Krejčí (A), V. Tomeček – Kusko, J. Knotek (A), Klimek – Olesz, Navrátil, Bambula – Burian, Nahodil, Michal Kunc.

Hosté: Kašík (47. Huf) – Žižka, T. Hanousek, Suhrada, O. Němec (A), Dluhoš, Ferenc – Kubiš (C), Honejsek, Mallet – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – Okál, R. Veselý, Fryšara – Karafiát, P. Sedláček (A), O. Flynn – Vopelka.

Rozhodčí

Daniel Pražák, Filip Vrba – Jiří Gebauer, Marek Hlavatý

Stadion

Zimní stadion Olomouc

Horký ukončil gólový půst

Kometa vstoupila do zápasu ve velkém stylu. Ve třetí minutě ještě Hrachovina vychytal nájezd Holíka, ale v šesté už kapituloval. Obránce Ďaloga potvrdil své ofenzivní sklony, dostal na červené čáře puk, přešel s ním až před jihočeského brankáře a otevřel skóre.

Domácí z nátlakového hokeje neslevili a vytvářeli si další šance, ale neuspěli Vincour ani Mueller. Na druhé straně mohl vyrovnat Holec a v závěru první třetiny i Ondráček, jehož střelu zastavila tyč.

České Budějovice se srovnání stavu dočkaly hned z první akce druhé třetiny, když se zblízka prosadil veterán Novotný. Kometě ale po 27 vteřinách vrátil vedení Krištof, který se zcela sám ocitl před Hrachovinou a nezaváhal.

Další průběh nabídl otevřenou a rychlou partii na obou stranách, ovšem s více šancemi na té brněnské, které likvidoval výtečný jihočeský gólman. Kapituloval až při první brněnské přesilovce, kdy jej od modré dělovkou prostřelil Roth a zapsal si do statistik první gól v sezoně.

Tři vteřiny před koncem druhé třetiny navýšil náskok Brna na tři góly Horký, když dorazil Muellerovu střelu a umocnil tím ráz třetího dějství, v němž musel Motor dotahovat. Kometa mu pomohla hrubkou v rozehrávce, po níž se střelou k tyči prosadil Holec.

Další komplikaci už Kometa nepřipustila, ubránila se nejen při přesilovce hostů, ale i v power play, Jihočechy tak po jejich předloňském návratu do extraligy porazila pošesté ze sedmi vzájemných duelů.

Ohlasy trenérů

Jiří Kalous (Kometa): „Bylo to vyrovnané utkání, hodně bruslivé s celou řadou osobních soubojů. Pro nás bylo strašně důležité, že jsme se v závěru druhé třetiny dostali na odskok tří branek. Gól do šatny nás uklidnil, Budějovice mají výborné útočníky, nedaly nám centimetr ledu zadarmo, což se potvrdilo. Pro nás je to strašně důležité vítězství z hlediska psychiky.“

Jaroslav Modrý (České Budějovice): „Měli jsme slušný začátek, i když jsme dostali kontaktní gól, ale pak jsme dokázali vyrovnat, ale po naší chybě jsme zase inkasovali. Hodně jsme si o tom povídali, že Brno má silné přesilovky a dokázalo z nich vytěžit maximum. My jsme v těch speciálních formacích nebyli ta silní jako oni, poslední třetinu si uhlídali, je to silný tým. Rozhodlo pár detailů. Roztrhl jsem Gulaše s Pechem, někdy je prospěšné, že si od sebe odpočinou a můžeme vyzkoušet jiné varianty, máme plno dobrých forvardů. Šance měli, ale nezúročili jsme je.“

SESTŘIH: Kometa Brno - České Budějovice 4:2. K domácímu triumfu přispěl dvougólový Horký
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 05:08. Ďaloga, 21:29. Krištof, 35:36. Roth, 39:57. L. Horký

Hosté: 21:02. J. Novotný, 42:24. Holec

Sestavy

Domácí: Tomek (Klimeš) – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, R. Holland, Gulaši (A), Tansey, Roth – Zaťovič (C), P. Holík, P. Mueller (A) – Šik, Krištof, L. Horký – R. Pavlík, Rákos, Vincour – Dočekal, Ostřížek, T. Šoustal.

Hosté: Hrachovina (41. Strmeň) – Bindulis, Percy, Šenkeřík, Piskáček (A), Štencel, Vráblík, Bučko – J. Ondráček, Holec, Valský – Vondrka, Pech (A), Z. Doležal – M. Beránek, M. Hanzl, Venkrbec – Abdul, J. Novotný, Gulaš (C).

Rozhodčí

Jeřábek, Obadal – Lederer, Ganger

Stadion

Winning Group Arena

Návštěva

1000 diváků

Střelec Camara dokonal obrat

Do pardubické sestavy se vrátili útočníci Musil a Poulíček, který se stal novým kapitánem Dynama. Návraty z marodky hlásili i hosté, již mohli využít trojici obránců Parkkonen, Havlín, Weinhold nebo juniorského reprezentanta Kulicha.

Západočeši hráli první přesilovku utkání, ale prosadili se až v 8. minutě, kdy pardubickou ztrátu potrestali v brejku dva na jednoho Beránek a zakončující Redlich. Brankář Novotný ve 14. minutě zasáhl proti střele Camary, ale o chvíli později kanadského útočníka před brankou podrazil.

Početní výhodu domácí využili až v jejím závěru, kdy střílel od modré čáry obránce Košťálek a za autora gólu byl označen Camara. Následovala trenérská výzva Energie, ale podle sudích k porušení pravidel nedošlo. Hosté tak hráli znovu v oslabení, jenže i tak mohli skórovat. Ujel Vondráček, s jehož kličkou si poradil brankář Frodl, zanedlouho střílel z dobré pozice vedle Kohout.

Ve druhé třetině se zbavil protihráče Blümel, z jeho práce pak mohl těžit Kolář, ale Novotného neprostřelil. Ve 28. minutě chyboval pardubický Rohlík, jenž ztratil puk na útočné modré čáře. Do sólového úniku vyrazil Kohout a poslal hosty znovu do vedení.

Hosté navíc zakrátko dostali k dispozici početní výhodu, v níž mohl zvýšit náskok Vondráček. Domácí tým zachránil zákrok brankáře Frodla. Na druhé straně se prokličkoval do střelecké pozice Poulíček, jenže Novotný puk chytil. Ještě ve druhé třetině pak krátce po vhazovaní pomohla hostům tyčka.

Ve třetím dějství neuspěl v brejku Flek, v polovině třetiny se pak Pardubicím povedlo vyrovnat. Odražený puk zkrotil obránce Roberston, jenž pak zamířil přesně do poloodkryté branky. Za další dvě minuty a dvě vteřiny už Dynamo vedlo, když Kousal našel přihrávkou zpoza branky Camaru. Kanadský útočník skóroval podruhé v utkání a otočil na 3:2.

V další pardubické šanci se objevil Kousal, jehož zakončení přečetl brankář Novotný. Čtvrtý gól Dynama vstřelil až o chvíli později Rohlík, který pojistil pardubické vítězství. Západočeši hráli ještě přesilovku a bez brankáře, jenže Frodla nepřekonali. Po Plutnarově střele domácím pomohla horní tyčka. Tříbodové vítězství už Pardubičtí uhájili.

Ohlasy trenérů

Richard Král (Pardubice): „Karlovy Vary u nás odehrály výborný zápas. Je vždy těžké se tlačit do mužstva, které má výborné bruslaře a vyráží do rychlých protiútoků. Z toho hosté hrozili a vypracovali si řadu šancí. My jsme mohli jít do vedení po první třetině, ale z přesilovek jsme nic nevytěžili. Vyhovovalo by nám, pokud by hosté víc otevřeli hru. Ve druhé třetině jsme měli optickou převahu, ale netlačili jsme se před bránu, měli jsme jen pár střel. Ani úvod třetí třetiny ještě nebyl takový, ale pak jsme si snad dali říct. Tlačili jsme se do předbrankového prostoru a dočkali se gólové odměny. Po určitém tlaku jsme dali i třetí gól. Jsme spokojeni s výsledkem i bojovností hráčů ve třetí třetině, i když to byl vyrovnaný zápas a Karlovy Vary si nějaký bod možná zasloužily.“

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Odehráli jsme tady velmi dobrých padesát minut, ve kterých jsme měli dobrý pohyb, dali první branku a pak skórovali ještě jednou. Bohužel následovaly klíčové věci, kvůli kterým body neodvážíme. Neodskočili jsme po našich vyložených šancích na víc než 2:1, nedokázali jsme dobré příležitosti vyřešit. V poslední desetiminutovce jsme si pak během šesti minut nechali dát tři góly z předbrankového prostoru. Neudrželi jsme defenzivní koncentraci. Proti silnému a kvalitnímu týmu, jako jsou Pardubice, nestačí hrát jen padesát minut. Byli jsme potrestaní a body bohužel nebereme. Musíme se z toho poučit a příště hrát celý zápas.“

SESTŘIH: Pardubice - Karlovy Vary 4:2. Dynamo parádně otočilo zápas ve třetí třetině, dvě trefy zapsal Camara
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 15:14. Camara, 49:21. D. Robertson, 51:23. Camara, 55:22. O. Rohlík

Hosté: 07:38. Redlich, 27:46. Kohout

Sestavy

Domácí: Frodl (Klouček) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, D. Robertson, Košťálek, O. Vála, J. Kolář (A) – Říčka, A. Musil, O. Rohlík – Matýs, R. Kousal, Camara – Paulovič, Poulíček (C), Blümel – Anděl, O. Roman, T. Urban.

Hosté: F. Novotný (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Parkkonen, Dlapa, Pulpán (A), T. Havlín, Weinhold – Koblasa, Černoch, Kohout – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Flek – Kulich, Hladonik, Vondráček (C) – Redlich, Osmík, O. Beránek.

Rozhodčí

Mrkva, Veselý – Ondráček, Klouček

Stadion

Enteria arena, Pardubice

Z V VP PP P Skóre B
1. Mountfield 56 31 9 5 11 182:115 116
2. Třinec 56 31 6 7 12 174:118 112
3. Sparta 56 27 6 6 17 203:153 99
4. Č. Budějovice 56 26 5 5 20 166:151 93
5. Pardubice 56 22 11 5 18 173:152 93
6. Plzeň 56 24 5 9 18 167:154 91
7. Liberec 56 25 3 8 20 146:147 89
8. Vítkovice 56 22 8 5 21 142:149 87
9. Olomouc 56 20 8 4 24 133:152 80
10. Brno 56 17 10 5 24 145:163 76
11. M. Boleslav 56 21 3 7 25 128:148 76
12. K. Vary 56 19 4 7 26 160:176 72
13. Litvínov 56 18 4 8 26 152:173 70
14. Kladno 56 14 6 8 28 142:183 62
15. Zlín 56 9 6 5 36 108:187 44
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud