2. května 2022 • 18:00

Jágr ladí tým. Ale těší se i do Bratislavy. Bude to naše noc! hlásí

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kladenští fanoušci ještě vstřebávají oslavy z toho, že se jejich tým udržel mezi elitou. Ale pro majitele Jaromíra Jágra je to naopak období plné starostí. Sestavuje tým pro příští sezonu, shání náhradu za kouče Davida Čermáka, který odešel do Motoru. Do toho se chystá i na další pokračování show Noc s legendou – tentokrát v Bratislavě (12. května). Na akci zbývá v prodeji posledních 70 vstupenek.



První díl proběhl v Praze v srpnu 2021. Téměř dva roky poté, co legendární útočník s myšlenkou přišel. Proti byl covid. I tak si společně s fanoušky dlouhou noc ve vyprodaném Foru Karlín náramně užil.

„Byl to neskutečný pocit!“ uvedl tehdy Jágr, plný emocí, když po dlouhém aplausu vestoje vstupoval na pódium.

Tentokrát se Noc s legendou uskuteční v Bratislavě v Edison Parku. I tam dorazí padesátiletý útočník vyprávět svůj jedinečný příběh. Přijdou i hvězdní hosté.

„Noc s legendou v Praze byla skvělá a moc jsem si to s Vámi užil. Těším se na Slovensko, protože na Bratislavu mám skvělé vzpomínky. Stejně jako v Praze dorazí několik hostů a já věřím, že to bude opět naše noc,“ vzkazuje světový hokejista na svém facebookovém profilu.

Jelikož je Bratislava nedaleko, dá se očekávat, že přicestuje i spousta českých příznivců hokejového velikána. Podobná show s žijící legendou už se totiž nemusí opakovat…

Pro Jágra je nachystáno i překvapení. „Ale to mu radši neříkejte, on překvapení nemá rád,“ usmívá se Petr Větrovský, promotér akce ze společnosti VDN Promo.

Na akci zbývá k prodeji posledních 70 vstupenek, koupit si je můžete zde >>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud