Michal Kvasnica
16. července 2022 • 11:00

Olomoucký GM o Krejčím: Nevzdávám se, s Bostonem je to padesát na padesát

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud Boston splní Davidu Krejčímu podmínky (nikoli ekonomické), podepíše elitní centr kontrakt s Bruins. Zámořská média o návratu do NHL informují jako o takřka hotové záležitosti. S tím však nechoďte na Erika Fürsta, generálního manažera Olomouce. „Pro mě je to padesát na padesát, pořád doufám, že u nás David ještě jeden rok přidá,“ dává funkcionář naději fanouškům Mory.



V hlavě má první útok ve složení Káňa, Krejčí a Musil, nebo Orsava. Právě jednu ze zkušených letních posil by chtěl mít Fürst na pravém křídle vedle zkušeného reprezentanta.

Jenže podle informací ze zámoří David Krejčí velmi intenzivně jedná s Bostonem. Co na to říkáte?
„Samozřejmě o tom vím. David mi po příjezdu z mistrovství světa řekl, že ve hře jsou jen tři varianty. Zpátky do NHL, ještě jeden rok v Olomouci a konec kariéry. Že se ho Boston snaží opět získat, mě nepřekvapuje. Naopak mi to dává smysl, protože David je kvalitou odskočen.“

Takže teď na dálku nervózně sledujete, jestli se s Bruins domluví, nebo ne?
„Sleduji, ale ne nervózně. Buď to tak dopadne, nebo ne. V hokeji je to takhle jednoduché. Na celém světě neznám nikoho, kdo by ve svém kádru nechtěl Davida mít. Dalo se čekat, že budou jednat.“

Myslíte, že se to v něm zlomilo po povedeném mistrovství světa, kde ho medaile a spolupráce s Davidem Pastrňákem zase nabila energií?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud