26. února 2023 • 20:00

SESTŘIHY: Sparta skolila Třinec 4:2. Kladno čeká přímý boj o záchranu

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

V posledním týdnu základní části hokejové Tipsport extraligy se stále bude hrát o hodně. Ve hře o druhé místo nadále zůstává Vítkovice i Sparta. Pražané v domácím utkání před více jak 12 tisíci diváky porazili Třinec 4:2. Ostravané vyhráli 2:1 v Kladně, které se dál rve o záchranu. Středočeši se o vyhnutí se baráži porvou s Českými Budějovicemi. Motor schytal porážku 1:5 v Karlových Varech. Litvínov si zajistil účast v předkole play off výhrou 2:1 nad Plzní, která padla posedmé za sebou. Hradec Králové přišel o sérii deseti výher v řadě prohrou 3:4 v prodloužení s Mladou Boleslaví. Bruslaři si zajistili účast v předkole.



Zdráhal poslal Litvínov do předkola

Ve střelecky i herně vyrovnané první třetině Škoda ke své škodě promarnila dvě velké příležitosti. Nejprve nevyšlo sólo Suchému, který se dostal příliš blízko k brankáři Tomkovi a puk mu dokázal poslat jen do betonu. Pět vteřin před koncem úvodní části se ve skrumáži při přesilové hře dostal k volnému kotouči Blomstrand, když litvínovského gólmana zalehli dva hráči, jenže švédský útočník prázdnou branku trestuhodně přestřelil.

Druhou třetinu si podmanil domácí útočník Zdráhal, který vstřelil dva góly. První po Estephanově buly, když puk zůstal v kruhu a on ho bleskově uklidil golfovým úderem tvrdě a přesně k tyči. Druhý necelých osm minut nato při přečíslení dvou na jednoho. Dostal ideální pas Stránského k druhé tyčce a kotouč procpal pod betonem přesouvajícího se brankáře Svobody. Chvíli předtím s podobnou příležitostí pohrdli Západočeši, Schleissova střela skončila na Tomkově betonu.

V poslední dvacetiminutovce se Plzni dlouho nedařilo s výsledkem zahýbat. Naopak mohla inkasovat, když se za obranu prosmýkl Hlava a při zakončení byl faulovaný. Ovšem Estephanovi klička při trestném střílení nevyšla a Svoboda puk zastavil. Hosté se v závěru ještě nadechli. Rekonen nejdřív trefil tyčku, pak okopíroval Zdráhalův první úder a díky svižné střele ihned po buly snížil. Závěrečný tlak ani hra bez brankáře už Škodě vyrovnání nezajistily.

Litvínov si i díky výsledkům ostatních zápasů zajistil účast v předkole play off.

Ohlasy trenérů

Karel Mlejnek (Litvínov): „Extrémně vyrovnaný zápas. Ve třetí třetině jsme čekali, že Plzeň převezme otěže a bude hrát velice aktivně, což se potvrdilo. My dali gól po buly, oni také, zápas tak rozhodlo jedno proměněné přečíslení dvou na jednoho. Po nějaké lednové a únorové etapě jsme rádi, že mužstvo čtyřikrát po sobě vyhrálo, čtyřikrát o gól.“

Petr Kořínek (Plzeň): „Po několikáté jsme prohráli 1:2, je to strašně málo z naší strany, nedáváme branky. A když ano jako minule, stejně to neudržíme. Je to stále dokola. Dnes jsme udělali dvě zbytečné chyby, jednu z buly a druhou ze hry, a soupeř je potrestal. Podařilo se nám snížit, ale už bylo hodně málo času na vyrovnání.“

SESTŘIH: Litvínov - Plzeň 2:1. Dvougólový Zdráhal přiblížil Vervu k předkolu
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 26:07. Zdráhal, 33:43. Zdráhal

Hosté: 53:38. Rekonen

Sestavy

Domácí: M. Tomek (Zajíček) – Jaks, Demel (A), D. Zeman, Freibergs, Strejček, Zile, Šalda – Abdul, Sukeľ, Kudrna – Zdráhal (A), Estephan, Š. Stránský – Hlava, Straka, Fronk – Zygmunt, Jurčík, Havelka.

Hosté: Mi. Svoboda (Pavlát) – Skok, Zámorský, Houdek, Jiříček, Kremláček, Jaroměřský – Schleiss (C), Mertl (A), Rekonen – Hrabík, Suchý, Pour – M. Beránek, Holešinský, Blomstrand – Bitten, Honejsek, Adamec.

Rozhodčí

Pražák, Sýkora – Brejcha, Zíka

Stadion

Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov

Návštěva

4478 diváků

Mocný nástup Pražanů, mistr musí do předkola

Sparta udeřila ve čtvrté minutě hned dvakrát v rozmezí 23 vteřin. Nejprve si Tomášek najel až před branku a bekhendem překonal Kacetla. Bodovou šňůru natáhl na osm utkání. Vzápětí Forman vyřešil přečíslení dva na jednoho přihrávkou na zakončujícího Kašeho. Šestadvacetiletý útočník se zapsal mezi střelce ve druhém kole po sobě.

Úřadující mistři snížili v osmé minutě, kdy Daňo prostřelil z kruhu gólmana Kováře. Slovenský útočník si 27. trefou upevnil pozici nejlepšího střelce extraligové sezony.

Dvoubrankové vedení mohl domácím vrátit Řepík, jenže vypálil těsně vedle. Ve 13. minutě se však Sparta dočkala. Forman si najel na Kašeho přihrávku a střelou z kruhu vyzrál na Kacetla, jehož následně v brance nahradil Mazanec.

Pražané si v úvodu prostřední části vytvořili tlak, žádnou z šancí ale nevyužili. Na konci druhého dějství převzali iniciativu Slezané, Kovář se zaskvěl proti Daňově střele.

Po 26 vteřinách třetí třetiny hosté využili přesilovku zásluhou Marcinka, který zblízka doklepl puk do odkryté branky. Lídr kanadského bodování Růžička si díky druhé asistenci v utkání připsal jubilejní 50. bod v ročníku.

Sparta poté Třinci málem opět odskočila, jenže Kaše nastřelil tyčku. Domácí následně nevyužili ani dvě přesilovky, pojistku přidali až v 57. minutě, když si Buchtele najel před branku na Kousalovu přihrávku.

Pražané vyhráli v O2 areně osmý zápas po sobě (bez ztráty bodu), Třinec tam zdolali i v listopadovém duelu (1:0). Obhájci titulu Oceláři prohráli pátý z minulých šesti duelů a přišli o šanci na přímý postup do čtvrtfinále.

Ohlasy trenérů

Hans Wallson (Sparta): „Bylo to dobré utkání proti dobrému soupeři. Mám radost, že jsme získali tři důležité body. Povedl se nám začátek, vstřelili jsme dva rychlé góly, což nám dodalo energii. Třinec nás začal nahánět. Povedený start byl pro nás výhodou do zbytku utkání. Bylo to velké týmové vítězství, jsem opravdu spokojený.“

Zdeněk Moták (Třinec): „Od stavu 2:0 pro Spartu to bylo vyrovnané utkání, byli jsme kvalitním soupeřem. Utkání bylo celkově na vysoké úrovni s mnoha šancemi na obou stranách. Bohužel jsme je neproměnili. Bohužel po snížení na 3:2 jsme byli dvakrát vyloučeni a ty čtyři minuty nám chyběly ve hře pět na pět, kde jsme mohli být úspěšní a třeba jít do remízy. V posledních dvou utkáních základní části půjde o získání sebedůvěry. Potřebujeme ji získat, abychom si věřili a tyto hraniční zápasy dokázali překlopit na naši stranu.“

SESTŘIH: Sparta Praha - Třinec 4:2. Domácí přehráli mistra a zůstávají ve hře o druhé místo
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 03:31. Tomášek, 03:54. Kaše, 12:29. M. Forman, 56:56. Buchtele

Hosté: 07:42. Daňo, 40:26. Marcinko

Sestavy

Domácí: J. Kovář (Kořenář) – Mikliš, Kempný, Krutil, Němeček, Jandus, Polášek (A) – E. Thorell, Horák, Tomášek (A) – M. Forman, Kaše, Řepík (C) – Buchtele, D. Vitouch, P. Kousal – Safin, G. Thorell, Konečný – Vauhkonen.

Hosté: Kacetl (13. Mazanec) – Marinčin, Smith, J. Jeřábek, Kaňák, Mar. Adámek, M. Doudera – M. Růžička (A), Vrána (C), Daňo – Voženílek, Hudáček, Nestrašil – Dravecký (A), Marcinko, Chmielewski – Hrňa, M. Roman, Buček – Kurovský.

Rozhodčí

Mrkva, Šír – Rampír, Špůr

Stadion

O2 arena, Praha

Návštěva

12 102 diváků

Jágrova trefa přišela pozdě

Hned v úvodních sekundách zakončoval Jágr, ale jeho pokus hosté zblokovali. Rytíři byli i v dalších minutách o něco aktivnější, první větší šanci si však připravili Ostravané. Na konci šesté minuty se do přečíslení dvou na jednoho dostali Fridrich se zakončujícím Lakatošem, gólmana Brízgalu však překonat nedokázal.

Domácí však jako kdyby tohle varování nevzali vážně a v polovině sedmé minuty je za to potrestal Raskob. Vyrovnat mohl Jágr, z ideální pozice však nedokázal překonat strážce hostující branky Klimeše. Na druhé straně se blýskl při přečíslení Ostravanů Brízgala, o volný puk před brankou se pak postaral Veber. Přečíslení hostů v 18. minutě zakončoval kanonýr Mueller, Brízgala byl však znovu ve střehu.

Hned v úvodu druhého dějství se do zakončení tlačil Indrák, blafák na Klimeše však k vyrovnání nedotáhl. Vzápětí doklepával zblízka puk do odkryté branky Klepiš, ale vítkovický gólman se stihl přesunout a skvělým zákrokem mu sebral gólovou radost. O chvilku později zakončoval Slováček přečíslení tří na jednoho, Klimeš jeho pokus vytěsnil a od dojíždějícího Pytlíka se kotouč odrazil jen těsně vedle levé tyčky.

Ve 25. minutě hráli Vítkovičtí první přesilovku zápasu, ale domácí se ubránili. Ihned po vypršení trestu uháněl naopak Klepiš po naskočení na led z trestné lavice sám na Klimeše, s oblíbeným zakončením do bekhendu však neuspěl. Na konci 28. minuty měli k dispozici první početní výhodu také Kladenští. Jágr hned v jejím úvodu posunul puk po vyhraném buly na Dotchina, jeho zakončení zpoza kruhů však znovu zastavil pozorný Klimeš.

Další šanci nevyužil už při hře v plném počtu Kubík. V končící 36. minutě, kdy byly oba celky shodně ve čtyřech, zachránila Klimeše po Filipově ráně z úhlu horní tyčka. Ještě před přestávkou byl vyloučený Kehar, domácí však oslabení přestáli bez úhony.

Také ve třetí třetině se Rytíři hnali za vyrovnáním, jenže dál ztroskotávali na Klimešovi. A jejich situace byla ještě výrazně složitější od 45. minuty, neboť po Veberově chybě u postranního hrazení prostřelil Brízgalu Kotala. Na druhé straně neuspěl z podobné pozice Slováček. Ve 48. minutě měli domácí štěstí, když Jarůšek zazvonil na tyčku.

Ostravané pak s přehledem hájili svůj náskok. Rytíři to v závěru zkusili s dlouhou hrou bez gólmana, jejich početní převahu ještě umocnil Grmanův faul a Jágr z prostoru mezi kruhy 57 sekund před koncem základní hrací doby snížil. Na kýžené vyrovnání už však domácí nedosáhli.

Ohlasy trenérů

Pavel Skrbek (Kladno): „Neodehráli jsme špatnou první třetinu, ale soupeře jsme tam pustili do několika přečíslení dvou na jednoho, z nichž mohl skórovat. Nás výborně podržel Adam Brízgala. Ve druhé třetině jsme naopak my měli několik šancí, z nichž jsme měli dát góly, ale bohužel jsme toho nevyužili. Ve třetí třetině jsme si řekli, že zvýšíme tlak do brány, abychom dali konečně nějaký gól, ale bohužel to byl soupeř, který odskočil z jedné akce na 2:0 a pak už nás téměř k ničemu nepustil až do závěru, kdy jsme hráli šest na čtyři a povedlo se nám snížit na 1:2. Neodehráli jsme špatné utkání, ale s jediným vstřeleným gólem jsme neuspěli.“

Miloš Holaň (Vítkovice): „Bylo to velice vyrovnané a těžké utkání. Věděli jsme, že Kladno hraje o všechno. Pro nás jsou však takto těžké zápasy výbornou přípravou na play off. Důležité bylo, že jsme šli do vedení a drželi jsme ho až do závěru poté, co jsme ho ještě navýšili. Odehráli jsme velice dobrý týmový zápas s vynikajícími gólmanem Klimešem, hráli jsme dobře z obrany a drželi střední pásmo, často jsme se dostávali do brejkových situací. Z nich jsme možná mohli výsledek ještě navýšit, ale jsme strašně rádi za tři body.“

SESTŘIH: Kladno - Vítkovice 1:2. Rytíři bez bodů. Kontaktní gól Jágra přišel pozdě
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 59:04. Jágr

Hosté: 06:31. Raskob, 44:15. Kotala

Sestavy

Domácí: Brízgala (Bow) – Kehar, Dotchin (A), Sotnieks, Cibulskis, Slováček, Babka, Veber – Kubík, Plekanec (C), Jágr – Brodecki, Klepiš, Indrák – M. Procházka, Filip, Zikmund (A) – O. Bláha II, Pytlík, Michnáč.

Hosté: Klimeš (Stezka) – Mikuš, Grman, Koch, Raskob, Gewiese, Prčík, J. Stehlík – Bukarts, Lindberg, Mueller (A) – Fridrich, Chlán, Lakatoš (C) – Jarůšek, Kotala, Kalus – Lednický, M. Přibyl, Dej.

Rozhodčí

Hradil, Stano – Frodl, Lhotský

Stadion

ČEZ stadion, Kladno

Návštěva

4073 diváků

Kelly Klíma ukončil „svému“ Hradci sérii výher

Východočechům pomohl do vedení už ve 38. sekundě kiks brankáře Novotného, jenž rozehrál kotouč v tísni a obránce Jank ho snadno zametl do prázdné branky. Snadný gól ale domácí ukolébal, začali kupit chyby v defenzivě a Boleslav ještě během první třetiny skóre otočila.

Výkonem v jejích řadách vyčníval Lantoši, jenž dvě šance neproměnil, ale těsně po konci přesilové hry dorazil jeho střelu do branky Roman. Když na druhé straně neuspěl v úniku Eberle, mezi hradecké zadáky pronikl Söderlund a po dlouhém pasu od Pýchy překonal Kiviaha bekhendovým blafákem.

Silné nástupy Východočechů z kabiny potvrdil 22 sekund po startu druhé třetiny další zadák McCormack, jehož pokus z dálky překvapil Novotného u vzdálenější tyče. Hradečtí už dostali hru pod kontrolu, Mladou Boleslav v prostřední části přestříleli 19:4.

Vedení si vzali zpět díky napadání dvojice Okuliar - Radovan Pavlík a přesné Zacharově ráně. Tým s nejlepší formou v extralize se ale příliš stáhl a dopřál Boleslavi několik možností na vyrovnání. Co se nepovedlo Malátovi a Bičevskisovi, to zvládl v 54. minutě obránce Pláněk, jehož dělovku v přesilové hře si Kiviaho hokejkou srazil pod břevno.

Domácí hokejisté tak přišli o šanci na rekord a v samostatných nájezdech neproměnili proti výtečnému Novotnému ani jeden pokus. Přesné trefy Kellyho Klímy a Šmerhy stačily hostům k vítězství a razítku na postup do předkola play off.

Hradec Králové je i nadále čtvrtý a drží se na pozici zajišťující přímý postup do čtvrtfinále, na pátý Liberec má náskok pět bodů. Bílí Tygři mají ale zápas k dobru.

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (Mountfield HK): „Měli jsme dobré vstupy do třetin, ale v té první nám to paradoxně ublížilo. Ustoupili jsme od tvrdé práce a soupeř otočil na 2:1. Ve druhé třetině jsme skóre otočili my, ale pořád to nebylo ono. Nepracovali jsme tak, jak jsme měli a ve třetí třetině se nám to vymstilo. Soupeř potrestal náš faul, pak nás mlel v přesilovce v prodloužení. V nájezdech jsme byli nešikovní, třikrát jsme si položili gólmana, ale nebyli jsme to tam schopni dostat.“

Václav Pletka (Mladá Boleslav): „Jsme rádi, že jsme zápas zvládli za dva body a můžeme být už relativně v klidu. Vstoupili jsme do něj špatně, ale chyba nás paradoxně nakopla, hráli jsme dobře a skóre otočili. Ve druhé třetině jsme začali vymýšlet, což nás stálo vedení. Pak jsme si v kabině něco řekli a konečně dali gól z přesilovky. Klukům patří poděkování, že to nevzdali, vyrovnali a dotáhli do vítězného konce v nájezdech.“

SESTŘIH: Mountfield HK - Mladá Boleslav 3:4sn. Bruslaři zabodovali v Hradci a zahrají si předkolo
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 00:38. Jank, 20:22. McCormack, 30:54. Zachar

Hosté: 06:26. O. Roman, 14:47. Söderlund, 53:24. Pláněk, . Kel. Klíma

Sestavy

Domácí: Kiviaho (Machovský) – McCormack, Jank, Blain, Kalina, F. Pavlík (A), Rosandić, Marcel – Lev (A), Cingel, Eberle – Werek, Lalancette, Okuliar – Jergl, Kev. Klíma, Perret – Smoleňák (C), Zachar, R. Pavlík.

Hosté: F. Novotný (Krošelj) – Lintuniemi, Pýcha, Pláněk (A), Jánošík, R. Jeřábek, Štich – Lantoši, O. Roman, Malát – Kel. Klíma, Bičevskis, Söderlund – Šťastný, O. Najman (A), Šmerha – J. Stránský (C), Dvořáček, Lunter – D. Přibyl.

Rozhodčí

A. Jeřábek, Jiří Ondráček I – Jiří Ondráček II, Hnát

Stadion

ČPP Aréna, Hradec Králové

Návštěva

4 274 diváků

Kofroň zahnal Motor do boje o přežití

Do první šance utkání se dostal hostující Valský, ale brankář Lukeš jeho střelu z bezprostřední blízkosti zlikvidoval. Do vedení se tak dostali domácí, v 9. minutě Beránek vybojoval puk v útočném pásmu a Černoch po jeho přihrávce střelou z první otevřel skóre zápasu.

Další branku si Západočeši připsali ve 12. minutě, kdy Juusola připravil první gól v sezoně pro Kofroně. Motoru se ale ještě v první třetině podařilo se štěstím snížit, Lukeše překonal Dzierkals.

Rozhodující náskok si Energie vypracovala ve druhé třetině. Jako první se 62 sekund po jejím začátku v přesilovce trefil Hladonik. Karlovarští se uklidnili, začali v klidu kombinovat a přehrávat soupeře. Po přečíslení dva na jednoho a Redlichově přihrávce přidal další gól Kohout a do branky Motoru si místo Strmeně stoupl Hrachovina.

Českobudějovická jednička udržela čisté konto jen 38 sekund, poté Hrachovinu překonal Koblasa. Blízko korigování pro hosty nepříznivého výsledku byl v přesilové hře Toman, ale spolehlivě chytající Lukeš jeho střelu vytěsnil mezi tři tyče.

Jihočeši nedokázali snížit ani v dlouhé přesilové hře pět na tři, ve které trefil Gulaš jen tyč. Karlovy Vary poté zápas bez problémů dovedly do vítězného konce.

Ohlasy trenérů

Vojtěch Šik (Karlovy Vary): „Máme radost, že jsme utkání zvládli. V předešlém utkání jsme měli trošku problém ve hře v obranném pásmu a v zakládání útoků. Dnes se nám tyto situace podařilo hodně zlepšit a jsme rádi, že bereme tři body. Doma se nám teď daří a chceme to v pátek potvrdit.“

David Čermák (České Budějovice): „Dnes jsme podali velice špatný výkon a neměli šanci tady uspět. Myslím si, že už v půlce zápasu bylo rozhodnuto, že body zůstanou doma.“

SESTŘIH: Karlovy Vary - České Budějovice 5:1. Energie přejela matný Motor
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 08:36. Černoch, 11:35. Kofroň, 21:02. Hladonik, 27:15. Kohout, 27:53. Koblasa

Hosté: 18:17. Dzierkals

Sestavy

Domácí: Lukeš (Habal) – Mikyska, Huttula, M. Kočí, Stříteský, Rohan, Havlín – Koblasa, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Redlich, Jiskra, Kohout – Kružík, Koffer, Kofroň – Juusola.

Hosté: Strmeň (28. Hrachovina) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Percy, Hovorka, Kachyňa, Šenkeřík – Dzierkals, J. Novotný, Gulaš (C) – Vondrka, Hanzl, Valský – Přikryl, M. Toman, Doležal – Strnad, Raška I, V. Tomeček.

Rozhodčí

Hejduk, Vrba – Gerát, Hynek

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

3337 diváků

Skvělý Furch vymazal Hanáky

Olomouc dokázala z posledních devíti zápasů vyhrát pouze dvakrát, na rozdíl od svých konkurentů v boji o sedmé či osmé místo, které zajišťuje lepší pozici pro předkolo play off, mají Hanáci k dobru úterní dohrávku na Spartě.

V opatrném začátku zahrozili náznakem střeleckých příležitostí domácí Horký s Kollárem, skóre se ale měnilo po kuriózní situaci. Brno vytěžilo gól ve vlastním oslabení a dobrém forčekinku, když Konráda zaskočil z téměř nulového úhlu a ještě bekhendem od mantinelu Flek.

Duel pak rozkouskovala řada vyloučení na obou stranách, pět minut dostali za bitku domácí Kučeřík a hostující Švrček. Ve vlastním oslabení se také zrodila šance Kuska, jehož nájezd z pravého křídla zlikvidoval Furch.

Kometa v úvodu druhé třetiny nevyužila minutu trvající výhodu dvou hráčů na ledě, ale náladu si spravila pár vteřin po vypršení dalšího olomouckého trestu, když Konráda propálil z mezikruží Koblížek.

Příležitost ke korekci měli Hanáci rovněž v početní výhodě, jenže Navrátil trefil jen spojnici tyče a břevna. Lepší a hlavně přesnější koncovku pak prokázali domácí, pas z obranného pásma krásně zužitkoval Vincour a nedal Konrádovi šanci.

Od té doby měla Kometa hru pod kontrolou a pohodu si přenesla i do závěrečného dějství. Důsledně bránila střední pásmo, nepouštěla hosty do předbrankového prostoru. Závěr zápasu přinesl minimum šancí, což vyhovovalo domácímu Furchovi, který udržel čisté konto.

Ohlasy trenérů

Jaroslav Modrý (Kometa Brno): „Věděli jsme, že budeme hrát proti bojovnému a urputnému týmu. Nevstoupili jsme do zápasu moc dobře, byl to takový lehkovážný hokej, ale dali jsme v oslabení poměrně snadný gól, ten nás uklidnil. Měli jsme dobrý pohyb, zase nás podržel gólman a dobojovali jsme to do vítězného konce.“

Jan Tomajko (Olomouc): „Dnes nám ještě před zápasem vypadli dva hráči a tak jsme zase lepili sestavu, ale neodvedli jsme špatný výkon. Šance jsme si vytvořili, ale nedali. Odehráli jsme lepší zápas, než v pátek, kdy jsme taky nedali gól. Kometa dnes využila šance, které měla. Hlavně třetí gól nás dorazil. Ale bojovali jsme až do konce, nasazení tam bylo a musíme v tomto duchu pokračovat.“

SESTŘIH: Kometa Brno - Olomouc 3:0. Furch vynuloval střelce z Hané
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:57. Flek, 24:43. Koblížek, 33:29. Vincour

Hosté:

Sestavy

Domácí: Furch (Čiliak) – Ďaloga, Fajmon, Kučeřík, Holland, Hrbas, Ščotka, Němec – Ondráček, Holík, Horký – Zaťovič (C), Strömberg, Šalé – Flek, Kollár, Pospíšil – Vincour (A), Zbořil, Koblížek.

Hosté: Konrád (Lukáš) – Rašner, Dujsík, Švrček, Galvas, Řezníček, T. Černý, Mareš – Plášek ml., Kusko, Navrátil – Olesz (A), Knotek (C), Bambula – Klimek (A), Strapáč, Menšík – M. Tomeček, Kučera, Rutar.

Rozhodčí

Hribik, Pilný – Axman, Lederer

Stadion

Winning Group Arena

Návštěva

6548 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Pardubice 52 29 8 5 10 159:110 108
2. Vítkovice 52 28 4 10 10 159:122 102
3. Sparta 52 28 6 3 15 155:122 99
4. Mountfield 52 23 7 5 17 141:124 88
5. Liberec 52 19 10 10 13 156:129 87
6. Třinec 52 21 5 7 19 149:121 80
7. Brno 52 19 6 3 24 134:150 72
8. Olomouc 52 19 6 2 25 121:141 71
9. K. Vary 52 19 4 3 26 129:163 68
10. M. Boleslav 52 15 7 8 22 116:128 67
11. Litvínov 52 15 7 8 22 137:144 67
12. Plzeň 52 15 6 8 23 127:146 65
13. Č. Budějovice 52 15 5 6 26 132:158 61
14. Kladno 52 15 3 6 28 122:179 57
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud