2. srpna 2013 • 14:17

VIDEO: Jágr znovu na ledě. Mladí hráči se vedle něj snaží předvést

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nehraje se ještě žádné důležité utkání, přesto mají hokejisté Kladna svátek. Do tréninku se s nimi zapojil Jaromír Jágr, který ve středu přiletěl ze zámoří zpátky do Česka. Majitel klubu se rozhodně zbytečně neotálí - poprvé vyjel na led kladenského stadionu pozdě ve čtvrtek večer a nechyběl i na pátečním dopoledním tréninku. Kamera iSport TV byla u toho!



Jágrova přítomnost přitahuje velkou pozornost. „Naše tréninková morálka není špatná ani bez Jardy,“ tvrdí trenér Kladna Zdeněk Vojta. Přítomnost čerstvé posily New Jersey Devils má jediný cíl. „Aby se sám dobře připravil,“ upřesňuje Vojta.

Jaromír Jágr, trénink na Kladně
Video se připravuje ...

Do podoby přípravy extraligového týmu výrazně nositel slavného dresu s číslem 68 podle kladenského kouče nijak nezasahuje. „Je úplně neviditelnej. Pokud mu to vyhovuje, dělá trénink stejně jako mužstvo. Pokud se cítí unavený, tak odejde.“

Přesto se s Jágrem po boku trénuje jinak. „Pro mladý kluky je to něco jiného, snaží se předvést a dávají do tréninku možná trochu víc,“ vypozoroval útočník Petr Tenkrát.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud