14. března 2014 • 08:40

Nedvědova kariéra? To nebyl žádný festival promr***ého času, napsal Jágr

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byli spolu na draftu, váleli dohromady v NHL a chvíli taky v reprezentaci. Teď se ale hokejový útočník Petr Nedvěd rozhodl ukončit kariéru a to samozřejmě zaznamenal i jeho kamarád Jaromír Jágr. "Bylo mi smutno, když jsem si přečetl, že Petr končí kariéru. Snad ví, co dělá," napsal Jágr na svůj profil na sociální síti Facebook a nezapomněl připojit smajlík.



Dvaačtyřicetiletý dnes už bývalý kapitán Liberce oznámil už před startem ročníku, že s hokejem po sezoně skončí. Výkonově ale v sezoně rozhodně nezklamal, v kanadském bodování extraligy skončil s padesáti body na čtvrtém místě a podíval se i na olympijské hry do Soči.

Tam se po letech potkal v jednom týmu s dalším ultraveteránem, kamarádem Jágrem. "Byl to výborný hokejista (a stále ještě je) a kluk, co nikdy nezkazil žádnou legraci. A jeho kariéra - použiji jeho větu (nebyl to žádný festival promr.....ého času), ale dlouhá, úspěšná hokejová cesta," chválil Jágr rodáka z Liberce, se kterým si na začátku kariéry v zámoří zahrál za Pittsburgh.

Nedvěd den po konci kariéry: Teď si budu užívat život
Video se připravuje ...

Nedvěd svůj konec potvrdil po včerejší prohře 2:6 s Vítkovicemi. Jeho Liberec nedokázal v předkole play off uhrát ani zápas a padl 0:3. "Ale je to BOREC, jsem rád, že jsem si mohl s Méďou zahrát," dodal Jágr, který naopak stále avizuje, že končit s hokejem ještě nehodlá.

Jágrův status na Facebooku.Foto Facebook.com/68Jagr

Útočník New Jersey Devils ještě připomněl jedno utkání Penguins proti Washingtonu z play off ročníku 1995/96, které Petr Nedvěd rozhodl až ve čtvrtém prodloužení. "Zápas skončil v půl druhé ráno. No dalo se to asi čekat, že rozhodne Petr. On skoro pořád začíná řádit až po půlnoci:)))," zavtipkoval Jágr .

VIDEO: Nedvědův gól ve čtvrtém nastavení

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud