Autor: frc
16.6.2016 • 00:02

Gigathlon se blíží. Splňte výzvu a staňte se členem štafety Superlife

Vstoupit do diskuse
0

Gigathlon. Koncept závodu, který spojuje nejoblíbenější outdoorové sporty, bude mít českou premiéru už 2. - 4. září na Lipně. Minulý víkend se konal švýcarský originál netradiční akce v kantonech Uri a Ticino. Podívejte se na video, které zachycuje atmosféru závodu, stáhněte si aplikaci Superlife a vyjeďte si místo ve štafetě, která bude reprezentovat sportovní aplikaci.




Gigathlon nabízí netradiční kombinaci pěti disciplín – silničního kola, MTB, běhu, in-line bruslí a plavání. Navíc se závodí ve dvou dnech a objemu, který se vyrovná zátěži při triatlonovém Ironmanu. V Lipně nad Vltavou čeká všechny účastníky celkový objem 259,5 km s převýšením 4967 metrů.

Soutěží se v jednotlivcích, párech muž/žena, a 5členných týmech, kde jsou aspoň dvě ženy a každý si zvolí jednu disciplínu. Gigathlon je náročná zkouška i velký zážitek, což poznala česká výprava o uplynulém víkendu v kantonech Uri a Ticino.
Celková vzdálenost 396 km a převýšení 8840 metrů prověřilo každého ze šesti tisícovek účastníků. Český tým dokončil v konkurenci 600 štafet na 245. místě. Celkový triumf v podniku rozděleném do dvou dní mezi muži slavil Ramon Krebs v čase 20 hodin 43 minut. Ženskou kategorii ovládla Eva Hürlimann za 26 hodin a 14 minut.

Gigathlon na české půdě proběhne i pod patronátem Superlife, jež je oficiální aplikací závodu. Každý uživatel dostane v následujících čtyřech týdnech možnost přihlašovat se do výzev, jejichž vítězové (2 muži a 2 ženy) vyhrají místo ve štafetě Superlife, která se představí na Lipně. Tak pojďte do toho!


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}