14. června 2018 • 20:50

Opava dnes zahájila přípravu i s posilami Juřenou a Řezníčkem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Se dvěma posilami zahájili dnes vpodvečer přípravu na novou sezonu fotbalisté Opavy, kteří se do nejvyšší soutěže vrátili po třinácti letech. Do kádru nováčka přibyli útočník Václav Juřena z druholigového Třince a záložník Jan Řezníček z rovněž druholigových Pardubic.


Slezané si na přípravu stáhli z Pardubic z hostování také svého kmenového hráče Tomáše Čelůstku a trenér Roman Skuhravý do jednadvacetičlenného kádru zařadil odchovance Adama Rychlého. Opavané mají navíc rozjednaný příchod obránce Filipa Twardzika z Vítkovic.

"V rámci nějakých našich možností jsme splnili to, co jsme chtěli. Pokud tedy dopadne i příchod Twardzika. Ještě je ve hře jedno další jméno a uvidíme, jak to dopadne, ale s doplněním týmu jsem spokojen," řekl Skuhravý.

Do přípravy s nováčkem už naopak nenaskočil veterán Zdeněk Pospěch, který se rozhodl definitivně ukončit kariéru a po nečekaném jarním návratu na trávník už další pokračování neplánuje. Bývalý reprezentant by se však mohl stát součástí realizačního týmu.

Úvodní přípravné zápasy Opavští odehrají v sobotu 23. června proti Vítkovicím a Žilině.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud