Adam Nenadál
19. října 2013 • 11:59

Kozák, nebo Lafata? Garnett, nebo James? A Gazza se směje

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Pravidelná rubrika serveru iSport.cz s názvem #takurcite, která přináší komentovaný přehled nejzajímavějších sportovních tweetů, je tu s dalším pokračováním. Za týden to bude už jubilejní 50. díl, tak doufám, že se budou sportovci činit. Tedy, ne že by se drželi jakkoliv zkrátka už v uplynulých sedmi dnech...



„Řekněte LeBronovi, aby se staral o svůj vlastní mančaft. Tohle je záležitost Celtics.“ Vzkaz Kevina Garnetta nejlepšímu basketbalistovi současnosti. Ne, Garnett nemá vlastní twitterový účet (old school!), přesto jsou tahle slova podle mého názoru tím nejlepším, co se tento týden objevilo na Twitteru.

Fotka, kterou na Twitter pověsil Tomáš Ujfaluši v den bohužel už bezvýznamného zápasu české reprezentace v Bulharsku. Nevím jak vás, ale mě v téhle souvislosti znovu došlo, jakou báječnou, výjimečnou éru českého fotbalu jsme si ještě pár let zpátky užívali, a jak nám vlastně tak nějak nakonec protekla mezi prsty...

„Nemám ráda chladné počasí, ale trénovat ve Švédsku uprostřed lesů se všemi těmi napadanými žlutými a oranžovými listy, to je nádhera,“ zasnila se na Twitteru Maria Šarapovová. A jak ten tenisák na mechu krásně skáče!

Petra Kvitová sice netrénuje uprostřed lesů, ale perfektní podání vystřihla i bez jelenů a lišek okolo.

Libor Kozák na Spartě moc fanoušků nemá – během prvního poločasu zápasu v Bulharsku si do něj na Twitteru rýpli jak člen vedení letenského klubu Jakub Otava, tak i trenér devatenáctky David Holoubek. Na druhou stranu je pro Spartu dobře, že se David Lafata vrací z reprezentačních srazů nezraněný a hladový po gólech, ne?

Na standardním tweetu z oficiálního účtu Sparty Praha by nebylo nic zvláštního, pokud by ho ovšem sám Dočkal – lépe řečeno ten, kdo má přístup k jeho účtu – neretweetoval ještě během zápasu v Bulharsku. Ale kdo ví, třeba se jednou dočkáme i tweetování přímo na hřišti!

„Měl jsem včera spoustu zmeškaných hovorů a vzkazů a od rodiny a přátel. Báli se, že jsem mrtvý,“ tweetoval Paul Gascoigne. „Musel jsem se smát, protože když je někdo mrtvý, tak mu přece nevoláte ani nepíšete, haha.“ Tak vypadá srandy kopec podle Gazzy...

„Řekněte LeBronovi, aby se staral o svůj vlastní mančaft. Tohle je záležitost Celtics.“ Vzkaz Kevina Garnetta (nyní Brooklyn Nets) LeBronu Jamesovi. Ten nedávno prohlásil cosi v tom smyslu, že by se Garnett a Paul Pierce měli omluvit svému někdejšímu spoluhráči z Boston Celtics Rayi Allenovi, kterému nemohli přijít na jméno poté, co přestoupil právě za Jamesem do Miami. A že teď vlastně udělali to samé, když hrají za Nets. Panebože, jak já jsem rád za sportovce jako Kevin Garnett! „Řekněte LeBronovi, aby se staral o svůj vlastní mančaft.“ Paráda. Ve světě všeho toho sportovního bratříčkování a plácání se po zádech jsou podobné projevy rivality stále vzácnější. Jen houšť!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud