Alois Hadamczik
14. září 2021 • 15:25

Jako v F1. Majitel Dědek investoval, teď žádá od Dynama výsledky

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pardubice zahájily dvěma výhrami a šesti body. Pro mě žádné překvapení. O síle Dynama jsem byl přesvědčený dávno před sezonou. V klubu dobře posílili, současný kádr má velmi zajímavou úroveň. Páteční domácí vítězství nad Plzní bylo povinností, ovšem nedělní triumf v Boleslavi pro tým hodně znamená. Hlavně z psychologického pohledu, neboť hráči dokázali otočit z 1:3 na 4:3. Mužstvo prokázalo, že mu nechybí vnitřní síla.



Z historického hlediska a i vzhledem k zázemí klubu je žádoucí, aby se Dynamo nastartovalo a vrátilo zpět mezi extraligovou špičku. Podle mého soudu se tak už děje. Nechci činit unáhlené závěry po úvodních utkáních, ale o ně tolik nejde. Spíš jen potvrzují změnu k lepšímu, která nastala s příchodem nového majitele. I na dálku je znát nové a správné směřování klubu.

Kdo si to nejvíc zaslouží, jsou fanoušci Dynama. Pardubice nepatří mezi největší hokejová města, pokud se ovšem podíváte na klubovou minulost, je jedinečná, úctyhodná. A po mnoha letech trápení jsme nyní svědky návratu do lepších časů. Přitom celou dobu tamní příznivci stáli oddaně při klubu. Je to jejich srdcová záležitost, klubem vysloveně žijí. A zaslouží si odměnu v tom směru, že jejich mužstvo bude hrát atraktivní hokej v popředí tabulky. Na Plzeň přišlo osm tisíc lidí, v úterý proti Spartě může být klidně i vyprodáno. V Pardubicích a okolí je po hokeji obrovský hlad.

Líbí se mi, s jakou vážností do toho Petr Dědek vstoupil.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud