Jan Jaroch
Premium
6. srpna 2020 • 15:48

Švindluje opravdu Elektrojarda? Pohled na kauzu Satoranský vs. Jágr

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Luftjardovi přichází Elektrojarda! Urazila jedna česká sportovní hvězda druhou? Nebo je to bouře ve sklenici vody? Buď jak buď, výpad Tomáše Satoranského proti Jaromíru Jágrovi za reklamu na elektrokola zaujal.



A také vyvolal řadu otázek. Myslel basketbalista svá rázná slova (U mě skončil, Tohle nemá zapotřebí) pronesená během ranního interview na rádiu Express FM v nadsázce, aby pobavil?

Nebo ho skutečně bytostně uráží, že profesionální sportovec propaguje stroj pro důchodce, obézní (či nemocné) lidi a lenochy? Nebo mu to jen přijde divné a chtěl poukázat na spot, během něhož nevěříte Jágrovi ani nos mezi očima?

Sport se pokusil Satoranského kontaktovat, aby svůj postoj vysvětlil.
Hráčův agent Phillip Parun ale hovořil o okurkové sezoně v médiích a prohlásil, že kauza pro něj není žádným tématem.

„Za nás bez komentáře," řekl. Na telefony nereagoval ani Jágr. Možná byl zrovna na vyjížďce Pojďme však k pointě příběhu.

Je špatné, když sportovec propaguje výrobek, který k němu nesedí? A nesedí skutečně elektrokola k Jágrovi? Ti, kdo ho znají, připomínají, že on sám sebe nikdy jako velkého dříče neprezentoval. Naopak ponocuje, rád si přispí, považuje se za lenocha a ne příliš šikovného borce na řadu sportů. A jelikož mu už významně táhne na padesátku (48 let), reprezentuje v těchto aspektech v podstatě cílovou skupinu výrobců elektrokol.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud