Ladislav Vízek
18. dubna 2018 • 13:35

V Plzni mají stažené prdelky. Limberský bez duše, chudák Petržela

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

První fotbalová liga v Česku je pořádně zamotaná. Na čele ztrácí Plzeň, která měla po podzimu takřka nedosažitelný náskok, jenž se smrskl už jen na pět bodů na Slavii. Velký boj bude ještě mezi týmy bojujjící o záchranu, kde je to ohromně vyrovnané. Jak vidí ligový vývoj Ladislav Vízek? "Plzeň kulhá," říká ve svém pravidelném komentáři pro deník Sport. Mluví o západočeském trápení, roli trenéra Vrby a zkušených hráčů, kterým se na jaře vůbec nedaří. 



Všichni čekali na šlágr v Plzni, ale v naší lize hraje vyjma dvou mančaftů o život dalších čtrnáct týmů. Je to koukatelný, šíleně dramatický a strašně napínavý. Může se stát cokoliv. 

Dva týmy hrajou o titul, Slavia se k tomu pořád hlásí, ale mám dojem, že by se měla dívat hlavně za sebe, protože její výkony neodpovídají tomu, aby se rvala o prvenství.

Nakonec ale proč ne? Plzeň kulhá, klopýtá, občas se zřítí k zemi… Jaro stojí z její strany za starou belu. Fotbalově to tam opravdu dře. Vždyť i ta Sparta byla o chlup lepší, což je pro Viktorii na pováženou. Moc mě to překvapilo. Ne že bych kopal za Plzeň, ale její fotbal se mi dlouhodobě líbí.

Spartu uzemnila góly ze standardek. Všude se to probírá, ale já říkám, že se to může stát. Mluví se o nezodpovědnosti a dalších věcech, jenže takové góly padají všude ve světě. Kolikrát i v devadesáté minutě. Je to fotbal, chyby a selhání jednotlivců k tomu patří. Skončilo to 2:2 a basta. Branky Sparty také padly po hrubejch chybách plzeňských kluků.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud