Ladislav Vízek
20. června 2018 • 16:23

Fakt nadupaná Belgie! Z Němců je vystrašený Lineker i já

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máme za sebou první kolo mistrovství a zrovna jsem tu měl Šmícu, Hášu, Sigiho, Poboráka, tak jsem se z kluků snažil vytáhnout nějaký moudra, ale byli nějaký zatažený. Nevadí, stejně je to tak, že po prvních zápasech zůstávají favoriti stejný, ty jména budou zatím fakt furt ty samý. Jenom ta Argentina… 



Ta mě s Messim skoro zklamala. Že nedal penaltu, to se může stát, ale je prostě rozdíl hrát v Barce a v argentinským nároďáku. Nějak se mu to nedaří, třeba ve španělským by mu to naprosto sedělo, tam by řádil. Ale v Argentině jako by neměl spoluhráče, jako by na sebe kluci nebyli zvyklí… Messi je můj favorit, hrozně mu fandím, ale musím uznat, že teď má před ním obrovskej náskok Ronaldo .

Ten nám všem vyrazil dech. To byla jeho remíza. Ale bacha, byla tam zvláštní situace. Frajer z Realu Madrid a skočí si zase takhle pro penaltu, jako to dělává v klubu, Ramos a další z něj museli bejt zcvoklí, ani mu nemohli pořádně vynadat. Hele, ale fotbal opravdu dobrej, Ronaldo génius.

Zato Němci, z těch jsem byl překvapenej asi nejvíc. Ale ve špatnym. Sigi s Frantou Strakou jsou z toho určitě mrzutý, ti jim fandí, to jsou v podstatě Němci, ale já jim nepřeju, už jsem to psal před týdnem.

Lineker i my všichni jsme z nich vystrašený a já ani nevím proč, hráli hrozně špatně. Čekali jsme od nich ten jejich přímočarej fotbal, ale vůbec, místo toho byli těžkopádný. Háša seděl vedle a nechápal, že to Löw staví kolem Özila, kterej měl velice špatnou sezonu v Arsenalu. A to tam trenér ještě nevzal Saného, prej kvůli statistikám, přitom by tam byl možná nejlepší. No, Jogi si na sebe uplet bič…

Ale když jsem na Němce koukal, bylo vidět jako na ostatních mančaftech, že hlavně nechtějí v tom prvním kole prohrát. To bylo podle mě skoro hlavní motto, proto těch dobrejch fotbalů zatím moc vidět nebylo. Ale to se podle mě teď změní, protože teď už některý budou muset hrát na vítězství, nic jinýho jim nezbejvá, takže očekávám velkej vzestup fotbalu a celýmu šampionátu to jenom prospěje.

Na druhou stranu nám to začalo velmi dobře, domácí přejeli Araby 5:0, tím to chytilo glanc, pak zvládli i Egypt, takže celý Rusko žije, lidi fandí, a člověče, řeknu vám, i ty stadiony jsou parádní, moc se mi líbí, trošku za tim cejtim Putina , tak uvidíme, kam ti jeho svěřenci dojdou.

Až na vrchol asi ne, víte, kdo by tam mohl klidně bejt? Belgie. Ta byla svižná, přijela fakt nadupaná, skvělá generace hráčů, od brankáře, přes obránce, De Bruyne , Hazard , Mertens, Lukaku … Vůbec bych se nedivil, kdyby se nám vylouplo na nejvyšší metě nečekaný jméno. 

A to by Belgie asi byla, že jo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud