Ladislav Vízek
13. září 2023 • 11:22

Fousek je pseudopředseda a Šilhavý slabej. Jak se klepe, snad ho i lituju

Vstoupit do diskuse
25
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Poslední Přesné trefy jsem končil větou, že si přeji vítězství nad Albánií. Ani v nejhorším snu mě nenapadlo, co všechno se v příštích dnech stane. Vůbec nejde o výsledek. K plichtě 1:1 se může dojít různými způsoby. Šíleně mi vadí šedivej projev týmu, trenérovy chyby, ale nejvíc ze všeho arogance, kterou proti kritikům použil svazový boss Petr Fousek. Opovrhuje experty, novináři i obyčejnými fanoušky.



Všichni totiž mluvili unisono. Od pokrývače, prodavače, přes bývalé uznávané fotbalisty, až po novinářskou obec. Všem vadil mdlý projev bez jasnýho taktickýho plánu, nepochopitelná střídání i poněkud bizarní pozápasové hodnocení Jardy Šilhavého. Pak si přečtu druhou stranu, která v čele s Fouskem asi žije v nějaký neprodyšný bublině, a nestačím zírat, co všechno je v českém fotbale možný.

Buď je teda těch pár lidí ze Strahova chytrejch, nebo je národ úplně blbej. Jiný vysvětlení nemám. Víc ale věřím fanouškům a vlastním očím. Přísahám, že ve svém okolí jsem neslyšel na hru nároďáku jediný slovo chvály, jediný pozitivní detail. Já ho teda taky nenašel.

Nikde jsem nezaznamenal posměšnou či urážlivou kritiku. Ve Sportu byla tvrdá, adresná, ovšem nebyla zlá, což spousta lidí ocenila. Jenže frajerům z reprezentace a ze svazu neudělala dobře. Proto jindy noblesní diplomat

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
25
Články odjinud


Články odjinud