Lukáš Tomek
8. června 2013 • 12:43

Delegáti volili jako ovce. Co teď? Výzvou boj proti kmotrům jen začal

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vážení čtenáři a fanoušci fotbalu, děkujeme vám za mimořádnou podporu výzvy „Dejme kmotrům červenou“. I v době, kdy Česko zápasilo s ničivými povodněmi, se našlo během necelých pěti dnů téměř 17 000 odvážných a angažovaných signatářů. Jasně tak dali najevo, že se stejně jako my nechtějí smířit s tím, že fotbal v této zemi kráčí pod vedením zkorumpovaných bafuňářů a rozhodčích do temnoty.



Děkujeme nejen za podpisy, ale i za řadu vzkazů, které jste k nim připojili. Je z nich cítit zloba, zhnusení i totální frustrace. Řada z vás dokonce pochybuje o tom, zda má smysl se v českém fotbale nadále angažovat.

Chci vás požádat – nevzdávejte to! Rezignace je přesně to, co si fotbaloví kmotři přejí. Protože pak mohou v klidu fotbal dál vysávat a zastrašit každého jednotlivce, který se jim postaví do cesty. Nenechte se z fotbalu vyštvat lidmi typu estébáka Romana Berbra, který nás už nyní posílá do jiné země, pokud se nám praktiky tuzemské fotbalové mafie nelíbí.

Volby dopadly podle očekávání a delegáti jako stádo ustrašených ovcí zvolili do svého čela současné kmotry. Co teď? Budeme o fotbal dál bojovat.

Výzvou nic nekončí, výzvou to začíná. Pište nám své zkušenosti, upozorňujte na konkrétní podezřelé výkony rozhodčích, foťte, natáčejte. Chci vám slíbit, že na rozdíl od minulosti se budeme daleko víc zajímat o dění nejen v profesionálním, ale i amatérském fotbale.

Jsme rádi, že na své straně máme kromě tisíců neznámých signatářů i velká jména z fotbalu i mimo něj. Josefa Masopusta, Antonína Panenku, Věru Čáslavskou, Luboše Kubíka, Milana Baroše, Jaroslava Kulhavého, Ladislava Vízka, Karola Dobiaše, Josefa Váňu, Petra Jandu, Jaroslava Holíka, Tomáše Vlasáka a další. Moc si toho ceníme a děkujeme.

Fotbal je krásná hra. Bojujme za něj! Dejme fotbalovým kmotrům červenou! I když tenhle zápas bude trvat o hodně déle než 90 minut.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud