Michal Koštuřík
16. dubna 2018 • 19:00

Před Ardeleanem se nesmeká. Klíčové zápasy o záchranu nezvládl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdřív Zlín–Baník, týden nato Slovácko–Brno. Rozhodčí Petr Ardeleanu dostal pod svůj dozor dva exponované duely o záchranu. A za jeho výkonem zůstala pachuť. Jestli někomu stranil, to ví nejlíp on sám. Každopádně nasekal tolik chyb, že by stálo za to, aby si oba zápasy komise rozhodčích zpětně pustila a vyhodnotila je.



Za Zlín sedmatřicetiletý arbitr, jenž už v minulosti pár průšvihů měl, evidentně potrestán nebyl. Přitom hlavně v prvním poločase vyhodnotil špatně spoustu situací, vesměs ve prospěch ostravského týmu. Zapadlo to, žádná oficiální stížnost nepřilétla. Byl spíš pochválen, když dostal v dalším kole na starost derby v Uherském Hradišti.

Takže se Ardeleanu rozjel na Moravu opět. A rozjel svou další show. Z jeho nominace neměla dobrý pocit paradoxně ani jedna strana. Když se mrknete na fauly brněnského obránce Lukáše Vraštila, nechápete. Toho měl do půlhodiny „vylít“ z placu. A když ne tak rychle, po půli rozhodně.

Samotný hráč po utkání rozhodčímu děkoval, že ho pošetřil. Jen neměl dodávat slova „klobouk dolů.“ Před Ardeleanovým představením v posledních dvou kolech nemůže nikdo smeknout.

Dívám se, kde se hraje příště o udržení. Hm, Mladá Boleslav–Zlín a Slovácko–Dukla. Další odměna pro Ardeleanua? Do Hradiště bych ho radši tak brzy neposílal.

CELÝ SESTŘIH: Slovácko - Brno 1:0. Výhru vystřelil Juroška, hosté jsou poslední
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud